Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Ο Λούκας «πλήγωσε» την Ατλέτικο (video)

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Ο Λούκας «πλήγωσε» την Ατλέτικο (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
31/10/2015 00:16
Με ωραίο γκολ του Λούκας Πέρεθ (το 6ο του στη Πριμέρα), η Λα Κορούνια απέσπασε εντός έδρας ισοπαλία (1-1) κόντρα στην Ατλέτικο και δεν της επέτρεψε να ανέβει –έστω και προσωρινά- στην κορυφή του πρωταθλήματος.

Την πρώτη της απώλεια μετά από δύο σερί νίκες γνώρισε στο «Ριαθόρ» η Ατλέτικο Μαδρίτης. Οι «ροχιμπλάνκος» ήρθαν ισόπαλοι 1-1 με την Λα Κορούνια και έμειναν στην 3η θέση με -1 από Ρεάλ και Μπαρτσελόνα, που έχουν και παιχνίδι λιγότερο.

Η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε είχε την πλήρη υπεροχή στο πρώτο μέρος και στο 33’ πήρε το προβάδισμα με ωραίο σουτ του Τιάγκο από το ύψος της περιοχής. Έξι λεπτά μετά, οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι με κεφαλιά του Γκοντίν για να διπλασιάσουν το προβάδισμα τους ωστόσο στο δεύτερο μέρος δέχτηκαν την ισοφάριση.

Στο 77’ ο Λούκας Πέρεθ έκλεψε τη μπάλα από τον Χιμένεθ, μπήκε στην περιοχή και «έγραψε» το 1-0, κάνοντας ωραία προσποίηση στον Όμπλακ. Αυτό ήταν το 6ο γκολ στο φετινό πρωτάθλημα για τον πρώην άσο του ΠΑΟΚ, ο οποίος πραγματοποιεί πολύ καλές εμφανίσεις στην Πριμέρα Ντιβιζιόν.

Μάλιστα, στο 88’ η Λα Κορούνια θα μπορούσε να ολοκληρώσει την ανατροπή, όμως το σουτ του Φαΐρ στο 88' τράνταξε το δοκάρι. Με το βαθμό της ισοπαλίας, η Ατλέτικο παρέμεινε 3η με 20 βαθμούς, ενώ η Ντεπόρ ανέβηκε στην 6η θέση με 14.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.