Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Καλντερόν: «Ο Πέρεθ θέλει ξανά τον Μουρίνιο στη Ρεάλ»

Καλντερόν: «Ο Πέρεθ θέλει ξανά τον Μουρίνιο στη Ρεάλ»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
30/10/2015 20:58
Την επιστροφή του Ζοζέ Μουρίνιο στην Ρεάλ επιθυμεί ο Φλορεντίνο Πέρεθ, όπως δήλωσε ο πρώην πρόεδρος της «βασίλισσας», Ραμόν Καλντερόν. «Ο Μπενίτεθ ήταν η τέταρτη επιλογή της διοίκησης», τόνισε.

Ο Ζοζέ Μουρίνιο δεν περνάει τις καλύτερες ημέρες της καριέρας του στην Τσέλσι και αρκετά αγγλικά Μέσα υποστηρίζουν ότι ο Πορτογάλος παίζει το… κεφάλι του στο αυριανό ντέρμπι με την Λίβερπουλ στο Λονδίνο.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε ο Ραμόν Καλντερόν, η Ρεάλ είναι ένας πιθανός προορισμός του «Special One», σε περίπτωση αποχώρησης από την Τσέλσι, αφού ο Φλορεντίνο Πέρεθ επιθυμεί την επιστροφή του στην Μαδρίτη.

Παράλληλα, ο πρώην πρόεδρος της «βασίλισσας» αποκάλυψε ότι ο Πέρεθ ζήτησε την επιστροφή του Μουρίνιο το περασμένο καλοκαίρι, προσθέτοντας ότι ο Μπενίτεθ ήταν η τέταρτη επιλογή της διοίκησης πίσω από τους Γιόακιμ Λεβ και Γιούργκεν Κλοπ:

«Εάν αποχωρήσει από την Τσέλσι, πιστεύω ότι ο Πέρεθ θα προσπαθήσει να τον φέρει στην Μαδρίτη. Το επιχείρησε το περασμένο καλοκαίρι, όμως δεν ήταν πιθανό γιατί έμεινε στην Τσέλσι. Η Ρεάλ προσπάθησε να φέρει τους Λεβ, Κλοπ, Μουρίνιο και μετά τον Μπενίτεθ. Αν τα πράγματα δεν πάνε καλά για τον Μπενίτεθ και τον Μουρίνιο, τότε ο Πέρεθ θα κοιτάξει να τον φέρει πίσω», δήλωσε στο «beIN Sports» ο πρώην πρόεδρος της Ρεάλ.

Όσο για τις φήμες που θέλουν τον Εντέν Αζάρ να μετακομίζει στην Μαδρίτη το επόμενο καλοκαίρι, σχολίασε: «Θέλουν τον Αζάρ, και απ’ όσο ξέρω, ο παίκτης δεν έχει πει όχι. Θα περιμένουμε και θα δούμε», τόνισε.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.