Επτά οι υποψήφιοι της FIFA

Επτά οι υποψήφιοι της FIFAΕπτά και όχι οκτώ είναι οι υποψήφιοι για να διαδεχτούν τον Ζεπ Μπλάτερ στην προεδρία της FIFA, όπως ανακοίνωσε η Παγκόσμια Ομοσπονδία. Δείτε τη λίστα των υποψηφίων.

Ανακοινώθηκαν από τη FIFA τα ονόματα των υποψηφίων για τις εκλογές της 26ης Φεβρουαρίου, με τον Ντέιβιντ Ναχίντ από το Τρίνινταντ & Τομπάγκο να μένει εκτός λίστας.

Οι υποψήφιοι που επιθυμούν να διαδεχτούν τον Ζεπ Μπλάτερ στην προεδρία της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας είναι επτά και πρόκειται για τους Μισέλ Πλατινί (νυν πρόεδρος UEFA), Τζάνι Ινφαντίνο (γενικός διευθυντής UEFA), Σεΐχ Σαλμάν μπιν Εμπραχίμ Αλ Χαλίφα (πρόεδρος Ασιατικής Συνομοσπονδίας), Τοκίο Σεξβάλε (πρώην υπουργός κυβέρνησης της Ν. Αφρικής και πρώην πολιτικός κρατούμενος), Πρίγκιπα Αλί Μπιν αλ Χουσεΐν (πρόεδρος ομοσπονδίας ποδοσφαίρου της Ιορδανίας), Ζερόμ Σαμπάν (πρώην αναπληρωτής γενικός γραμματέας της FIFA) και Μούσα Μπιλίτι (πρόεδρος ομοσπονδίας ποδοσφαίρου της Λιβερίας).

Οι επτά υποψήφιοι θα πρέπει να υποβληθούν σε έλεγχο ακεραιότητας, σύμφωνα με τον κώδικα δεοντολογίας της Παγκόσμιας Ποδοσφαιρικής Συνομοσπονδίας. Υπενθυμίζεται ότι ο πρόεδρος της UEFA, Μισέλ Πλατινί, έχει τιμωρηθεί από την επιτροπή δεοντολογίας της FIFA με αποκλεισμό 90 ημερών μαζί με τον απερχόμενο πρόεδρο της παγκόσμιας ομοσπονδίας, Zεπ Μπλάτερ.

Σχολιασμός 30 ημερών


Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.
Σχόλιο:
 

  • Μη διαφημίζετε άλλα site
  • Μη βρίζετε υπερβολικά
  • Μη γράφετε ασταμάτητα το ίδιο μήνυμα
  • Online Στοίχημα

    Δες την παρακάτω δοκιμασμένη και νόμιμη Ελληνική στοιχηματική εταιρία: