Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Βαθμό στην Μόσχα η Γιουνάιτεντ, ανέβηκε κορυφή η Βόλφσμπουργκ

Τσάμπιονς Λιγκ: Βαθμό στην Μόσχα η Γιουνάιτεντ, ανέβηκε κορυφή η Βόλφσμπουργκ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/10/2015 00:56
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έμεινε στο 1-1 με την ΤΣΣΚΑ στην Μόσχα, δίνοντας την ευκαιρία στην Βόλφσμπουργκ να πιάσει κορυφή μετά τη νίκη της (2-0) κόντρα στην Αιντχόβεν.

Με τον Μαρσιάλ να τα κάνει… όλα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήρθε ισόπαλη 1-1 με την ΤΣΣΚΑ στην Μόσχα και έφτασε τους 4 βαθμούς στον όμιλο.

Οι γηπεδούχοι απείλησαν πρώτοι με σέντρα-σουτ του Τόσιτς στο 7ο λεπτό και στο 15’ κέρδισαν πέναλτι σε χέρι του Μαρσιάλ στην περιοχή. Ο Ντε Χέα νίκησε τον Ερεμένκο από τα έντεκα βήματα, όμως ο Ντουμπιά πήρε το… ριμπάουντ και άνοιξε το σκορ για τους Ρώσους.

Η Γιουνάιτεντ θα μπορούσε να δεχτεί δεύτερο γκολ στο 30’, ωστόσο ο Ντε Χέα έδειξε για ακόμα μια φορά την κλάση του, διώχνοντας με το ένα χέρι το ψηλοκρεμαστό σουτ του Μούσα.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» πήραν στη συνέχεια τον έλεγχο και έψαχναν τον τρόπο για να διασπάσουν την άμυνα της ΤΣΣΚΑ, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Μάλιστα, στο ξεκίνημα της επανάληψης, οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι για χέρι του Ρόχο στην περιοχή, όμως ο διαιτητής έδειξε παίζεται.

Η ομάδα του Φαν Χαάλ έφτασε κοντά στο γκολ στο 60’ με τον Ρούνεϊ και πέντε λεπτά μετά ο Μαρσιάλ έδωσε τη λύση, ισοφαρίζοντας σε 1-1 με ωραία κεφαλιά. Τα επόμενα λεπτά κύλησαν χωρίς κάτι αξιόλογο και οι δύο ομάδες μοιράστηκαν το βαθμό της ισοπαλίας.

Ανέβηκε κορυφή η Βόλφσμπουργκ


Τσάμπιονς Λιγκ: Βαθμό στην Μόσχα η Γιουνάιτεντ, ανέβηκε κορυφή η Βόλφσμπουργκ
Στο άλλο παιχνίδι, η Βόλφσμπουργκ επικράτησε με 2-0 της Αιντχόβεν στη Γερμανία και ανέβηκε στην πρώτη θέση με 6 βαθμούς.

Οι γηπεδούχοι είχαν αρκετές ευκαιρίες για να προηγηθούν στο πρώτο μέρος και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο πρώτο λεπτό της επανάληψης, χάρη σε γκολ του Ντοστ. Ο Ολλανδός «πλήγωσε» τους συμπατριώτες του και στο 57’ ο Κρούζε διπλασίασε το προβάδισμα της ομάδας του με όμορφη κεφαλιά.

Η Αιντχόβεν θα μπορούσε να μειώσει στις καθυστερήσεις με πέναλτι του Λοκάντια, όμως ο Μπενάλιο κατάφερε να αποκρούσει, κρατώντας το 2-0 μέχρι το φινάλε.

Η βαθμολογία:


1. Βόλφσμπουργκ 6 (4-2)
2. Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 4 (4-4)
3. ΤΣΣΚΑ Μόσχας 4 (4-4)
4. Αϊντχόφεν 3 (4-6)





Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.