Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Μοιρασιά για Παρί και Ρεάλ

Τσάμπιονς Λιγκ: Μοιρασιά για Παρί και Ρεάλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/10/2015 23:41
Παρί Σεν Ζερμέν και Ρεάλ αναδείχθηκαν ισόπαλες 0-0 στο «Παρκ Ντε Πρενς» και έτσι παραμένουν μαζί στην κορυφή, χωρίς να έχουν δεχτεί ακόμα γκολ! Προβάδισμα για την 3η θέση η Μάλμε, 1-0 την Σαχτάρ!

Δεν είχε νικητή η αναμέτρηση της Παρί Σεν Ζερμέν με την Ρεάλ, αφού οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς σκορ στο Παρίσι, για την 3η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι γηπεδούχοι είχαν την πρώτη φάση του αγώνα με σουτ του Ματουιντί (11’), το οποίο μπλόκαρε ο Νάβας. Η Ρεάλ ανέβασε στη συνέχεια ρυθμό και στο 25’ έφτασε κοντά στο 1-0, όμως ο Τραπ απόκρουσε με το πόδι το πλασέ του Χεσέ. Δέκα λεπτά μετά ο Γερμανός γκολκίπερ απόκρουσε και την σκαστή κεφαλιά του Ρονάλντο, ενώ στο 40’ έδιωξε σε κόρνερ το μακρινό σουτ του Καζεμίρο.

Ένα λεπτό μετά, οι φιλοξενούμενοι έχασαν ακόμα μια μεγάλη ευκαιρία, αφού ο Ρονάλντο δεν έβαλε σωστά το πόδι στην μπάλα στην μικρή περιοχή και ο Μάξουελ κατάφερε να απομακρύνει.

Στον αντίποδα, η Παρί έφτασε κοντά στο γκολ στο 51’ με άστοχη προβολή του Καβάνι από πλεονεκτική θέση, ενώ η απάντηση της Ρεάλ ήρθε είκοσι λεπτά μετά, με τον Ρονάλντο να στέλνει τη μπάλα δίπλα από δοκάρι των Γάλλων με σουτ από πλάγια θέση.

Στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα η Παρί είχε τον έλεγχο, ωστόσο δεν κατάφερε να δημιουργήσει άλλη αξιόλογη ευκαιρία με αποτέλεσμα να μείνει για πρώτη φορά στο 0-0 σε 33 αγώνες στο Τσάμπιονς Λιγκ!

Από την άλλη, η Ρεάλ έφτασε τα 18 σερί ματς χωρίς ήττα σε φάση ομίλων, ισοφαρίζοντας το ρεκόρ της Μπαρτσελόνα. Ωστόσο, η «βασίλισσα» δεν κατάφερε να βρει δίχτυα σε φάση ομίλων για πρώτη φορά μετά τον Νοέμβριο του 2008!

Προβάδισμα για... Γιουρόπα η Μάλμε


Προβάδισμα για την 3η θέση και το Γιουρόπα Λιγκ πήρε η Μάλμε, η οποία κέρδισε με 1-0 την Σαχτάρ στην Σουηδία.

Οι Σκανδιναβοί άνοιξαν το σκορ στο 17’ με πλασέ του Ρόζενμπεργκ, ενώ στο 56’ θα μπορούσαν να διπλασιάσουν το προβάδισμα τους, όμως ο Πιατόφ έπιασε το πέναλτι του Τζούρντιτς.

Στον αντίποδα, η Σαχτάρ δεν κατάφερε να σκοράρει και έμεινε στην τελευταία θέση του ομίλου, χωρίς βαθμό και με 8 γκολ παθητικό, ενώ δεν έχει βρει ακόμα δίχτυα στη φετινή διοργάνωση.

Η βαθμολογία:


1. Ρεάλ 7
2. Παρί Σεν Ζερμέν 7
3. Μάλμε 3
4. Σαχτάρ 0


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.