Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ Ασίας: Αποκλεισμός στο 90+4’ για Δώνη

Τσάμπιονς Λιγκ Ασίας: Αποκλεισμός στο 90+4’ για Δώνη

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/10/2015 21:43
Η Αλ Χιλάλ του Γιώργου Δώνη βρίσκονταν αγκαλιά με το εισιτήριο για τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ Ασίας, ωστόσο το γκολ του Κιούνγκ-Γουόν στο 90+4’ χάρισε στην Αλ Αχλί τη νίκη (3-2) και την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης.

Δεν κατάφερε να προκριθεί στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ Ασίας η Αλ Χιλάλ του Γιώργου Δώνη. Η ομάδα του Έλληνα τεχνικού ηττήθηκε με 3-2 στην έδρα της Αλ Αχλί και σε συνδυασμό με το 1-1 του πρώτου αγώνα, δεν κατάφερε να προκριθεί στον τελικό της διοργάνωσης.

Η Αλ Αχλί προηγήθηκε 2-0 με τα τέρματα των Λίμα (17') και Έβερτον Ριμπέιρο (45’), όμως η Αλ Χιλάλ έφερε το παιχνίδι στα ίσα χάρη στα γκολ των Αΐλτον Αλμέιδα (51΄) και Κάρλος Εντουάρντο (64’).

Το 2-2 έδινε την πρόκριση στην ομάδα του Γιώργου Δώνη, ωστόσο στο 90+4' ο Κιούνγκ-Γουόν σκόραρε για το τελικό 3-2 χαρίζοντας στην Αλ Αχλί την πρόκριση στον τελικό για 3η φορά στην ιστορία της.

Αντίπαλος της Αλ Αχλί στον τελικό θα είναι η νικήτρια του αγώνα Γκουαντζού Εβεργκράντε και Γκάμπα Οσάκα, με την πρώτη να έχει το προβάδισμα μετά το 2-1 του πρώτου αγώνα. Υπενθυμίζεται ότι ο νικητής της διοργάνωσης εξασφαλίζει εισιτήριο για το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων που θα διεξαχθεί στην Ιαπωνία το διάστημα 10-20 Δεκεμβρίου


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.