Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τέλος ο Δέλλας από την ΑΕΚ!

Τέλος ο Δέλλας από την ΑΕΚ!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/10/2015 19:56
Παρελθόν από την ΑΕΚ αποτελεί ο Τραϊανός Δέλλας! Ο Έλληνας τεχνικός υπέβαλε την παραίτηση του και την ομάδα θα αναλάβει προσωρινά ο Στέλιος Μανωλάς. Πρώτο φαβορί ο Χιμένεθ

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται η ΑΕΚ, αφού ο Τραϊανός Δέλλας αποτελεί παρελθόν από την «Ένωση». Ο Έλληνας τεχνικός συναντήθηκε με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς και αποφάσισε να υποβάλει την παραίτηση του, η οποία έγινε αποδεκτή.

Όπως έγινε γνωστό, χρέη υπηρεσιακού αναλαμβάνει προσωρινά ο προπονητής της Κ20, Στέλιος Μανωλάς, ενώ ένα από τα ονόματα που εξετάζονται είναι αυτό του Μανόλο Χιμένεθ.

Ο Ισπανός πρώην τεχνικός της ΑΕΚ φέρεται ότι αποτελεί τον πρώτο στόχο για τον πάγκο της ομάδας ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, έχει υπάρξει ήδη επαφή μεταξύ των δυο πλευρών!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι ο προπονητής της ομάδας, Τραϊανός Δέλλας, υπέβαλλε την παραίτησή του, η οποία και έγινε αποδεκτή. Ο κ. Δέλλας θα προπονήσει αύριο για τελευταία φορά τους ποδοσφαιριστές.

Η διοίκηση της ΑΕΚ τον ευχαριστεί για την προσφορά του στην ομάδα επί δυόμιση χρόνια και για τη συμβολή του στην επιστροφή της στη Super League. Χρέη υπηρεσιακού προπονητή θα αναλάβει ο τεχνικός της Κ20, Στέλιος Μανωλάς».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.