Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ψυχρολουσία στο «Καυτανζογλείο» για ΠΑΟΚ!

Ψυχρολουσία στο «Καυτανζογλείο» για ΠΑΟΚ!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/10/2015 22:34
Ηρακλής και ΠΑΟΚ ήρθαν ισόπαλοι 3-3 στο «Καυτανζογλείο», σε ένα τρομερό παιχνίδι με απίστευτο φινάλε! Ο «Δικέφαλος του Βορρά» έχασε πέναλτι στο 90' με τον Μπερμπάτοφ για να κάνει το 4-2 και στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ισοφαρίστηκε από το γκολ του Μπαρτολίνι!

Ο ΠΑΟΚ έμεινε δύο φορές πίσω στο σκορ κόντρα στον Ηρακλή, έφερε… τούμπα το ματς σε 3-2, όμως ο Μπερμπάτοφ έχασε πέναλτι στο 90’ και ο Μπαρτολίνι ισοφάρισε σε 3-3 στις καθυστερήσεις!

Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν για πρώτη φορά σε αγώνα πρωταθλήματος μετά από περίπου 4,5 χρόνια και ο Ηρακλής ήταν αυτός που πήρε το προβάδισμα! Στο 14’, ο Μακρής ξέφυγε από τον Τζαβέλλα και «έγραψε» το 1-0 με κοντινή προβολή.

Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να απαντήσει και τα κατάφερε στο 35’, ισοφαρίζοντας σε 1-1. Ο Λέοβατς έβγαλε τη σέντρα από τα αριστερά και ο Πέλκας με καρφωτή κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής έφερε το σκορ στα ίσα.

Η ομάδα του Τούντορ είχε φέρει το ματς στα μέτρα του, ωστόσο στο 43’ δέχτηκε δεύτερο γκολ από τον Βέλλιο. Μετά από αδύναμο γύρισμα του Σάμπο, ο Έλληνάς άσος τσίμπησε τη μπάλα από τον Κόστα και με δεξί πλασέ έκανε το 2-1 για τον Ηρακλή!

Στο δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι έδωσαν χώρο στον ΠΑΟΚ, ο οποίος έψαχνε τον τρόπο για να φέρει το παιχνίδι στα ίσα. Ο «δικέφαλος του Βορρά» δεν έβρισκε τρόπους για να γίνει απειλητικός, ωστόσο στο 65’ κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Μπερμπάτοφ. Μετά από στραβοκλωτσιά του Κλάους, ο Βούλγαρος φορ έκανε την κοντινή προβολή και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, «γράφοντας» το 2-2.

Ο ΠΑΟΚ είχε την υπεροχή και στο 77’ ολοκλήρωσε την ανατροπή χάρη σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τζαβέλλα, που δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Περνίς. Οι φιλοξενούμενοι «άγγιξαν» το 4ο γκολ στο 80’ με τον Ροντρίγκες και δέκα λεπτά μετά ο Κάτσε κέρδισε πέναλτι από τον Μπαρτολίνι. Ο Μπερμπάτοφ ανέλαβε την εκτέλεση όμως ο Περνίς απέκρουσε κρατώντας το 2-3!

Ο Ηρακλής έμεινε ζωντανός και μάλιστα στο 90+2’ κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα! Ο Μπαρτολίνι πήρε το… αίμα του πίσω για το πέναλτι που έκανε και με κοντινή κεφαλιά, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Όλσεν. Πρέπει να σημειωθεί ότι ο Σουηδός γκολκίπερ παρεμποδιζόταν από δύο παίκτες του Ηρακλή, που όμως δεν κινούνται προς τα πάνω του.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.