Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Χωρίς Καμπιάσο στο Ζάγκρεμπ

Χωρίς Καμπιάσο στο Ζάγκρεμπ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/10/2015 17:44
Ο Εστεμπάν Καμπιάσο ένιωσε ενοχλήσεις στη σημερινή προπόνηση και ο Μάρκο Σίλβα τον έκοψε από την αποστολή του Ολυμπιακού για το ματς με την Ντιναμό.

Χωρίς τον Εστεμπάν Καμπιάσο θα αντιμετωπίσει την Ντιναμό στο Ζάγκρεμπ ο Ολυμπιακός, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Αργεντινός μέσος δεν χρησιμοποιήθηκε το Σάββατο κόντρα στην ΑΕΚ ώστε να είναι φρέσκος στο παιχνίδι με τους Κροάτες, ωστόσο την Κυριακή (18/10) αποχώρησε με ενοχλήσεις στην ποδοκνημική.

Το πρόβλημα δεν κρίνεται σοβαρό, ωστόσο ο έμπειρος άσος δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για το ματς της Τρίτης (20/10) με την Ντιναμό. Αντίθετα, στους «εκλεκτούς» του Σίλβα βρίσκεται πλέον ο Μιλιβόγιεβιτς, ο οποίος εξέτισε την τιμωρία του στα ευρωπαϊκά παιχνίδια.

Με πρόβλημα αποχώρησε και ο Νταβίντ Φουστέρ. Ο Ισπανός υπέστη ελαφρύ μυϊκό τραυματισμό στη δεξιά γάμπα και θα μείνει εκτός για δέκα ημέρες.

Ατομικό έκανε ο Μπουχαλάκης, συντηρητικά κινήθηκε ο Ντουρμάζ, ο οποίος κάνοντας υπερπροσπάθεια στο ματς με την ΑΕΚ, καταπόνησε τον οργανισμό του, τονώνοντας το οίδημα που τον ταλαιπωρούσε. Η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία και θα κινηθεί συντηρητικά για τις επόμενες μια-δυο προπονήσεις.

Ελαφρές ενοχλήσεις στους κοιλιακούς ένιωσε ο Αυλωνίτης (κόπωση από τις προπονήσεις) και έμεινε προληπτικά εκτός, αλλά ούτε αυτός έχει κάτι σοβαρό.

Μετά το τέλος της προπόνησης της Κυριακής, ο Μάρκο Σίλβα γνωστοποίησε την αποστολή για το ματς στο Ζάγκρεμπ.

Αναλυτικά: Μποτία, Ντα Κόστα, Ντομίνγκεζ, Ελαμπντελαουί, Φινμπόγκασον, Φορτούνης, Ερνάνι, Χουτεσιώτης, Ιντέγε, Καπίνο, Κασάμι, Λάτσι, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Πάρντο, Ρομπέρτο, Σαλίνο, Σεμπά, Σιόβας, Βούρος.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.