Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μελισσανίδης: «Το γήπεδο θα το ονομάσουμε… Δούρου Αρένα»

Μελισσανίδης: «Το γήπεδο θα το ονομάσουμε… Δούρου Αρένα»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
13/10/2015 22:49
«Θα ονομάσουμε το γήπεδο Δούρου Αρένα». Αυτή ήταν η ατάκα του Δημήτρη Μελισσανίδη μετά τη συνάντηση που είχε με την Περιφερειάρχη, Ρένα Δούρου, που καταδεικνύει την θετική εξέλιξη των πραγμάτων όσον αφορά την «Αγιά-Σοφιά».

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση ανάμεσα στην Περιφερειάρχη, Ρένα Δούρου, την ΠΑΕ ΑΕΚ, της Ερασιτεχνικής και τους αντιπροσώπους της εταιρίας, «Δικέφαλος 1924 ΑΕ», η οποία διήρκησε περισσότερες από δύο ώρες.

Αυτό που προκύπτει είναι ότι η ΑΕΚ έμεινε απόλυτα ικανοποιημένη από την στάση της Ρένας Δούρου αλλά και από την εξέλιξη της συνάντησης. Άλλωστε, ο Δημήτρης Μελισσανίδης, εξερχόμενος από το κτίριο της Περιφέρειας, έκανε δήλωση με νόημα, λέγοντας:

«Έγινε μια συνάντηση με την Περιφέρεια και μπορώ να πω ότι είμαστε ικανοποιημένοι. Βγάλαμε μια ομάδα εργασίας που θα μιλήσει με την Περιφέρεια. Και θέλω να πω δυο λέξεις. Ότι το γήπεδο θα το ονομάσουμε Δούρου Αρένα. Τίποτε άλλο».

Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Μελισσανίδης είπε την ίδια ατάκα και στην Περιφερειάρχη: «Είναι απόλυτα νόμιμα όσα ζητάμε, σας θέλουμε μαζί μας, γιατί έχουμε το δίκιο μαζί μας και τον νόμο. Γράψε ιστορία και εγώ θα βγάλω το γήπεδο Δούρου Αρένα».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Περιφέρειας Αττικής:


"Ενημερωτική συνάντηση της Περιφερειάρχη Αττικής, Ρένας Δούρου με αντιπροσωπεία της Δικέφαλος 1924 ΑΕ, της ΠΑΕ ΑΕΚ και της Ερασιτεχνικής, πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στα γραφεία της Περιφέρειας Αττικής. Στη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε ύστερα από αίτημα της ΑΕΚ, παραβρέθηκαν επίσης: η αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα, Ερμίνα Κυπριανίδου, ο αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών, Χρήστος Καραμάνος, ο Εκτελεστικός Γραμματέας της Περιφέρειας, Κοσμάς Παπαχρυσοβέργης, ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου, Θόδωρος Σχινάς και ο εντεταλμένος για ζητήματα Αθλητισμού, Σπύρος Πάντζας.

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η ενημέρωση εκ μέρους των παραγόντων της ΑΕΚ σχετικά με το γήπεδο της ομάδας στη Νέα Φιλαδέλφεια. Η Περιφερειάρχης Ρένα Δούρου επανέλαβε την πάγια θέση της Περιφερειακής Αρχής ότι η αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων οφείλει να σέβεται το νομικό πλαίσιο, το περιβάλλον, τους πολεοδομικούς κανόνες. Και δεύτερον ότι όλα θα περάσουν μέσα από διαβούλευση με τις τοπικές κοινωνίες, τις ερασιτεχνικές ομάδες και ανταποδοτικότητα στην αυτοδιοίκηση"

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.