Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Συντριβή για την Εθνική Ελπίδων στο ντεμπούτο του Νικοπολίδη

Συντριβή για την Εθνική Ελπίδων στο ντεμπούτο του Νικοπολίδη

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
13/10/2015 22:34
Εφιαλτικό είναι το ντεμπούτο του Αντώνη Νικοπολίδη στον πάγκο της Εθνικής Ελπίδων, αφού η «γαλανόλευκη» ηττήθηκε με το βαρύ 4-0 από την Πορτογαλία στον δεύτερο αγώνα της για την προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2017.

Η Εθνική Ελπίδων γνώρισε τη συντριβή με 4-0 από την Πορτογαλία στα Πηγάδια, στο ντεμπούτο του Αντώνη Νικοπολίδη στον πάγκο της.

Πρωταγωνιστής για τους Ίβηρες ήταν ο Γκονζάλο Γκουέδες, ο οποίος άνοιξε το σκορ στο 45ο λεπτό και ο ίδιος μοίρασε δύο ασίστ στα τέρματα των Ζέλσον Μάρτινς (50') και Ζοάο Κανσέλο (87'). Πρόκειται για τον 18χρονο άσο της Μπενφίκα, ο οποίος σκόραρε το νικητήριο γκολ στο παιχνίδι με την Ατλέτικο για την 2η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ.

Το τελικό 4-0 πέτυχε ο Πασιένσια, βάζοντας το… κερασάκι στη νίκη των Πορτογάλων, οι οποίοι έκαναν το 3x3 στον όμιλο. Αντίθετα, η Εθνική, που έχει δώσει μόνο δύο παιχνίδια για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2017, γνώρισε την πρώτη της ήττα μετά τη νίκη της πρώτης αγωνιστικής απέναντι στο Λιχτενστάιν (2-0).

«Γνωρίζαμε από την αρχή ότι το παιχνίδι έχει δυσκολίες καθώς είχαμε να αντιμετωπίσουμε έναν αρκετά καλό αντίπαλο. Τα καταφέραμε καλά θα έλεγα αλλά μια αδράνεια στο τέλος του ημιχρόνου μας στοίχισε και δεχτήκαμε το πρώτο γκολ», σχολίασε ο Νικοπολίδης και πρόσθεσε:

«Έπεσε η ψυχολογία των παιδιών και θέλαμε να αντιδράσουμε στο δεύτερο μέρος αλλά πολύ γρήγορα έγινε το 2-0 και εκεί κάπου κρίθηκε το παιχνίδι. Πιστεύω ότι έχουμε αρκετά καλούς ποδοσφαιριστές και στο διάστημα που απομένει θα πρέπει να γίνουμε και καλή ομάδα», τόνισε.

Eλλάδα: Μπάρκας, Χουχούμης, Ρισβάνης (46’ Πούγγουρας), Βούρος, Σάλιακας (73’ Σαββίδης), Σιόπης, Χαρίσης, Δώνης, Μαυρίας, Τσιλιανίδης, Δώνης (56’ Μυστακίδης), Ιωαννίδης

Πορτογαλία: Βαρέλα, Κανσέλο, Ιε, Φιγκεϊρέδο, Ράφα, Ρούμπεν Νέβες, Φερνάντες, Χόρτα (81’ Πασιένσια), Ζέλσον Μάρτινς (62΄ Μεντέιρος), Γκουέντες, Λόπες (70’Ράμος)

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.