Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ο Γκιρτζίκης μπέρδεψε το Euro με το Μουντιάλ! (video)

Ο Γκιρτζίκης μπέρδεψε το Euro με το Μουντιάλ! (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
11/10/2015 22:08
Σε γκάφα υπέπεσε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Γκιρτζίκης, εκφράζοντας την απογοήτευση του για το γεγονός ότι η Εθνική δεν θα δώσει το «παρών» στο… Μουντιάλ της Γαλλίας! «Προπονητής μέχρι τις 13 Νοεμβρίου, ο Σούστερ ζητούσε να υπογράψει μια μέρα μετά τη διαφωνία», τόνισε.

Σε δηλώσεις του μετά το φινάλε του αγώνα της Ελλάδας με την Ουγγαρία, ο Γιώργος Γκιρτζίκης τόνισε ότι η «γαλανόλευκη» έκλεισε τη μαύρη σελίδα, ενώ εξέφρασε την απογοήτευση του για το ότι η Εθνική αποκλείστηκε από το… Μουντιάλ:

«Χαίρομαι που η ομάδα κέρδισε και έκανε χαρούμενους τους φιλάθλους. Σίγουρα έκλεισε μια μαύρη σελίδα. Στο ποδόσφαιρο συμβαίνουν αυτά και δυστυχώς είμαστε εμείς που δεν θα δώσουμε το «παρών» στο Μουντιάλ της Γαλλίας» τόνισε αρχικά ο κ. Γκιρτζίκης!

«Προπονητής μέχρι τις 13 Νοεμβρίου»


Στη συνέχεια, ο πρόεδρος της ΕΠΟ τόνισε ότι η Εθνική ομάδα θα πρέπει να έχει προπονητή μέχρι τις 13 Νοεμβρίου, ενώ αναφέρθηκε στο φιάσκο με τον Μπερντ Σούστερ:

«Με τον κύριο Σούστερ συμφωνήσαμε την προηγούμενη βραδιά, πήγα την πρόταση στο Δ.Σ., αλλά δυστυχώς ο μάνατζερ του είπε ότι δεν ισχύουν αυτά που είχαμε πει. Δεν τον τιμάει αυτό, όπως δεν τον τιμάει ότι την άλλη μέρα έστειλε email και είπε... ναι συμφωνούμε. Εγώ όμως είπα ότι η εμπιστοσύνη χάθηκε! Συνεχίζουμε τις επαφές και με βάση τα οικονομικά μας» δήλωσε ο πρόεδρος της ΕΠΟ και πρόσθεσε:

«Μην ξεχνάτε ότι πληρώνουμε κι έναν άλλο προπονητή! Δεν μπορώ να προδικάσω αυτό που λέω. Πρέπει να έχουμε οπωσδήποτε προπονητή έως τις 13 Νοέμβρη, στο φιλικό με το Λουξεμβούργο. Κάνεις διαπραγμάτευση αλλά δεν μπορείς να ξέρεις τι θα γίνει. Υπάρχουν μάνατζερ που σέρνουν από την μύτη προπονητές. Είναι άξιοι της μοίρας τους».


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.