Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Προκριματικά Euro: Προκρίθηκε με τριάρα η Ρουμανία, ελπίζει η Ουγγαρία

Προκριματικά Euro: Προκρίθηκε με τριάρα η Ρουμανία, ελπίζει η Ουγγαρία

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
11/10/2015 21:42
Η Ρουμανία κέρδισε με 3-0 στα Ν. Φερόε και «σφράγισε» το εισιτήριο για τα τελικά του Euro 2016, αφήνοντας στην 3η θέση την Ουγγαρία, που ελπίζει για το απευθείας εισιτήριο μέσω του καλύτερου τρίτου.

Την πρόκριση σε τελική φάση Euro για πρώτη φορά μετά το 2008 εξασφάλισε η Ρουμανία, μετά τη νίκη της με 3-0 στα Ν. Φερόε.

Οι Ρουμάνοι μπήκαν αποφασισμένοι να «καθαρίσουν» το ματς και πήραν το προβάδισμα από το 3ο λεπτό με τον Μπουντέσκου, ο οποίος «έγραψε» το 1-0 με ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή.

Ο άσος των Ρουμάνων διπλασίασε τα τέρματα του στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων με έναν απίθανο τρόπο, αφού έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με εκπληκτική σέντρα-σουτ από πλάγια θέση.

Τα Ν. Φερόε είχαν δύο καλές στιγμές για να πετύχουν ένα γκολ, χωρίς όμως αποτέλεσμα και στο 83’ ο Μαξίμ διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Η Ρουμανία τερμάτισε στην 2η θέση του 6ου ομίλου με ένα βαθμό λιγότερο από την Β. Ιρλανδία, η οποία ήρθε ισόπαλη 1-1 στην έδρα της Φινλανδίας.

Στην 3η θέση με -4 από την Ρουμανία έμεινε η Ουγγαρία, η οποία όμως θα πάρει το απευθείας εισιτήριο ως καλύτερη τρίτη, εάν η Ουκρανία δεν κερδίσει τη Δευτέρα (12/10) στην Ισπανία! Διαφορετικά θα δώσει αγώνες μπαράζ για την πρόκριση στα τελικά της Γαλλίας.

Η τελική βαθμολογία του 6ου ομίλου:


1. Β. Ιρλανδία 21
2. Ρουμανία 20
---------------------
3. Ουγγαρία 16
---------------------
4. Φινλανδία 12
5. Ν. Φερόε 6
6. Ελλάδα 6

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.