Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Φιλική ήττα από την Γαλάτα για Πανθρακικό

Φιλική ήττα από την Γαλάτα για Πανθρακικό

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/10/2015 22:32
Φιλική ήττα με 1-0 από την Γαλατασαράι γνώρισε στο ΔΑΚ ο Πανθρακικός, ο οποίος στάθηκε όρθιος για 73 λεπτά κόντρα στην τουρκική ομάδα.

Ο Πανθρακικός παρουσίασε καλό πρόσωπο,ωστόσο ηττήθηκε με 1-0 από τη Γαλατάσαραϊ σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο ΔΑΚ Κομοτηνής.

Το διεθνές φιλικό ήταν μια άτυπη ρεβάνς της αναμέτρησης που είχε γίνει στην Κωνσταντινούπολη στις 29 Μαρτίου, όπου ο Πανθρακικός είχε νικήσει με 2-0 τη δεύτερη ομάδα των Τούρκων χάρη σε γκολ των Ντιγκινί και Ίγκορ.

Οι γηπεδούχοι έπαιζαν χωρίς τους Μεχία και Ιγκόρ, ενώ η Γαλατά πήγε στην Κομοτηνή με σημαντικές απουσίες, αφού απουσίαζαν οι Μουσλέρα, Άλτιντοπ, Ινάν, Μπουλούτ, Σνάιντερ, Ποντόλσκι, Ροντρίγκες, Γιλμάζ, Σετζού, Μπαλτά και Ντενάιερ.

Η Γαλατά ήταν ανώτερη, είχε δοκάρι στο 10’ με τον Κίσα, ενώ στο 30’ ο Τσολάκ έχασε πέναλτι, το οποίο κέρδισε ο Γκροσκρόιτς από τον Ποτουρίδη. Οι γηπεδούχοι είχαν καλή στιγμή στο 28’ με σουτ του Χασομέρη και στο δεύτερο μέρος απείλησαν τρεις φορές με τον Ντιγκινί, ο οποίος όμως δεν κατάφερε να σκοράρει.

Το γκολ για την Γαλατά ήρθε στο 73’ με τον Σαριόγλου. Έπειτα από σουτ του Γκιουμούς, ο Αθανασιάδης δεν μπλόκαρε σταθερά, και ο Σαριόγλου πλάσαρε προ κενής εστίας, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.

Περίπου 2.500 θεατές βρέθηκαν στο ΔΑΚ Κομοτηνής, οι περισσότεροι εκ των οποίων ήταν φίλοι των φιλοξενούμενων!

Αξίζει να σημειωθεί πως οι δύο ομάδες προχώρησαν σε ανταλλαγές δώρων. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Τάσος Καραολάνης, έδωσε στον Χαμζά Χαμζάογλου δύο όπλα αντίκες, ενώ από την πλευρά του, ο Τούρκος τεχνικός χάρισε στους ανθρώπους του Πανθρακικού ένα βιβλίο με την ιστορία της Γαλατά, αλλά και ένα συλλεκτικό στυλό.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Πασχαλάκης, Παπαγεωργίου, Χρήστου, Ποτουρίδης, Σερφά, Ηλιάδης, Σέττι, Ροτζέριο, Χαβίτο, Χασομέρης και Μαρκόπουλος. Έπαιξαν και οι: Αθανασιάδης, Μελίσσης, Μπουγαΐδης, Μπαϊκαρά, Παπαχρήστος, Λαδάκης, Βάλτερ, Ντιγκινί, Νικόλτσης, Ψάλτης, Τζάνης.

ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ: Τσενκ Γκιονέν, Μπιλάλ Κίσα, Καρακάν, Γκροσκρόιτς, Γκιουμούς, Καγιά, Γκιουντέρ, Αντίν, Γκαμντάλ, Τσολάκ, Σαριόγλου. Έπαιξαν και οι: Ισκάν, Κάρολ, Νταβάς, Ντεμιρμπάγκ, Τσαλισκάν, Οζντεμίρ,Γκιοκσί, Γεσιλιούρτ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.