Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Προκριματικά Μουντιάλ: Με το… αριστερό Αργεντινή και Βραζιλία (videos)

Προκριματικά Μουντιάλ: Με το… αριστερό Αργεντινή και Βραζιλία (videos)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
9/10/2015 12:27
Η Αργεντινή ηττήθηκε με 2-0 στην έδρα της από το Εκουαδόρ και ξεκίνησε με το… αριστερό τις υποχρεώσεις της στα προκριματικά του Μουντιάλ 2018. Ήττα και για τη Βραζιλία, η οποία έχασε με το ίδιο σκορ στην έδρα της Χιλής!

Εφιαλτικό ήταν το ξεκίνημα της Αργεντινής στα προκριματικά του Μουντιάλ 2018, αφού η φιναλίστ του Κόπα Αμέρικα ηττήθηκε με 2-0 στην έδρα της από το Εκουαδόρ.

Ο Τάτα Μαρτίνο δεν μπορούσε να υπολογίζει στις υπηρεσίες του τραυματία Μέσι, ενώ στο 24’ είδε και τον Αγκουέρο να αποχωρεί με ενοχλήσεις. Η Αργεντινή είχε την υπεροχή, δημιούργησε κάποιες καλές ευκαιρίες, όμως δεν μπόρεσε να σκοράρει.

Οι φιλοξενούμενοι, που είχαν και αυτοί καλές στιγμές από αντεπιθέσεις, κράτησαν το μηδέν και κατάφεραν να πετύχουν δύο γκολ σε διάστημα ενός λεπτού, «σφραγίζοντας» τη μεγάλη νίκη. Στο 81’ ο Εράσο «έγραψε» το 1-0 με κοντινή κεφαλιά και ένα λεπτό μετά ο Καισέντο διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα, σοκάροντας τους Αργεντινούς.

Πλέον η «αλμπισελέστε» καλείται να σπάσει την παράδοση και να γίνει η πρώτη ομάδα από την Ν. Αμερική που θα καταφέρει να προκριθεί στα τελικά Μουντιάλ, έχοντας γνωρίσει εντός έδρας ήττα στην πρεμιέρα των προκριματικών!

Κέρδισε τη Βραζιλία η Χιλή


Προκριματικά Μουντιάλ: Με το… αριστερό Αργεντινή και Βραζιλία (videos)
Η πρωταθλήτρια Ν. Αμερικής, Χιλή κέρδισε με 2-0 την Βραζιλία στο Σαντιάγο και ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της στα προκριματικά.

Οι δύο ομάδες είχαν καλές στιγμές για να προηγηθούν στο πρώτο ημίχρονο, με κορυφαία το δοκάρι του Σάντσες για τη Χιλή στο 42ο λεπτό. Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που είχαν τις ευκαιρίες για να σκοράρουν και τελικά κατάφεραν να βρουν δίχτυα στο 72’ με τον Βάργκας.

Η Βραζιλία, που έπαιζε χωρίς τον τιμωρημένο Νεϊμάρ, έφτασε κοντά στο γκολ στο 78’, όμως ο Ολιβέιρα δεν κατάφερε από κοντά να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα. Η Χιλή κράτησε το μηδέν και στο 90’ «κλείδωσε» τη νίκη χάρη σε γκολ του Σάντσες.

Έτσι, Βραζιλία και Αργεντινή γνώρισαν ήττες την ίδια ημέρα, κάτι που δεν είχε συμβεί ποτέ στην ιστορία των προκριματικών της Ν. Αμερικής

Έγραψε ιστορία η Ουρουγουάη, νίκες για Κολομβία, Παραγουάη


Προκριματικά Μουντιάλ: Με το… αριστερό Αργεντινή και Βραζιλία (videos)
Η Ουρουγουάη κέρδισε με 2-0 την Βολιβία στη Λα Πας και έγραψε ιστορία, αφού έγινε η πρώτη ομάδα της Ν. Αμερικής που κερδίζει στην πρεμιέρα των προκριματικών για 10η σερί φορά.

Η «σελέστε» είχε εκτός αποστολής τους τιμωρημένους Σουάρες και Καβάνι, ωστόσο πήρε τη νίκη χάρη στα τέρματα των Κάσερες (10’) και Γκοντίν (69’). Μάλιστα, η Ουρουγουάη κέρδισε για πρώτη φορά στην ιστορία της στη Λα Πας, αφού μέχρι σήμερα μετρούσε 4 ισοπαλίες και 6 ήττες.

Από την άλλη, η Κολομβία επικράτησε με 2-0 του Περού στην Μπαρανκίγια και ξεκίνησε και αυτή με το δεξί τις υποχρεώσεις της στα προκριματικά.

Οι «καφετέρος» πήραν τη νίκη χάρη στα γκολ των Γκουτιέρεζ (36’) και Έντβιν Κορδόνα, ενώ ο Φαλκάο μπήκε στο 75’ και αποθεώθηκε από τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο.

Τέλος, η Παραγουάη έφυγε με τη νίκη (1-0) από την έδρα της Βενεζουέλας χάρη στο γκολ του Γκονζάλες στο 85’. Σ’ όλο το παιχνίδι αγωνίστηκε ο Μπαρόχα της ΑΕΚ ο οποίος είχε κακή συνενόηση με τον Βιζκαρόντο στη φάση του γκολ, με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι να σκοράρουν γκολ από το... πουθενά! Από την άλλη, ο Βάργκας έμεινε στον πάγκο.

Η βαθμολογία:


1. Χιλή 3
2. Κολομβία 3
3. Εκουαδόρ 3
4. Ουρουγουάη 3
-----------------------------
5. Παραγουάη 3
-----------------------------
6. Βενεζουέλα 0
7. Αργεντινή 0
8. Βολιβία 0
9. Βραζιλία 0
10. Περού 0

Τα γκολ:











Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.