Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: 2x2 για Ρεάλ και Παρί, έγραψε ιστορία ο Ρονάλντο

Τσάμπιονς Λιγκ: 2x2 για Ρεάλ και Παρί, έγραψε ιστορία ο Ρονάλντο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/10/2015 00:38
Με τον Ρονάλντο να πετυχαίνει δύο γκολ και να γράφει ιστορία, η Ρεάλ κέρδισε με 2-0 την Μάλμε στην Σουηδία και ισοβαθμεί στην κορυφή με την Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία πέρασε με 3-0 από την έδρα της Σαχτάρ.

Το 2x2 στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ έκανε η Ρεάλ, η οποία κέρδισε με 2-0 την Μάλμε στην Σουηδία και θα παίξει με την Παρί Σεν Ζερμέν για την πρωτιά του ομίλου.

Πρωταγωνιστής για τη «βασίλισσα» ήταν ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος έγραψε ξανά ιστορία. Ο Πορτογάλος άνοιξε το σκορ στο 29’, μετά από ασίστ του Ίσκο, φτάνοντας τα 500 γκολ στην επαγγελματική του καριέρα.

Ο ίδιος είχε δύο σημαντικές στιγμές για να «κλειδώσει» τη νίκη και στο 90’ διαμόρφωσε το τελικό 2-0, φτάνοντας τα 323 γκολ με τη φανέλα της Ρεάλ σε όλες τις διοργανώσεις. Έτσι, έπιασε τον Ραούλ στην κορυφή της λίστας των αρχισκόρερ του συλλόγου και φυσικά είναι θέμα χρόνου να τον ξεπεράσει.

2x2 και για Παρί


Τσάμπιονς Λιγκ: 2x2 για Ρεάλ και Παρί, έγραψε ιστορία ο Ρονάλντο
Στο άλλο ματς, η Παρί Σεν Ζερμέν κέρδισε με 3-0 την Σαχτάρ στο Λβιβ και διπλασίασε και αυτή τις νίκες της στον όμιλο.

Η ομάδα του Λοράν Μπλαν άνοιξε το σκορ στο 7ο λεπτό με κεφαλιά του Οριέ, ενώ στο 23’ ο Νταβίντ Λουίζ έγραψε το 2-0, σκοράροντας με το μπούτι (!), ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Οριέ.

Η Σαχτάρ προσπάθησε να πετύχει ένα γκολ για να επιστρέψει στο ματς και είχε δοκάρι στο 79’ με τον Τεσέιρα, ο οποίος είχε ακόμα δύο ευκαιρίες για να σκοράρει. Η Παρί κράτησε το μηδέν και στο 90’ κατάφερε να βρει δίχτυα σε προσπάθεια του Ιμπραίμοβιτς.

Ο Σουηδός έκανε το πλασέ, ωστόσο η μπάλα ακούμπησε στον Σρνα και κατέληξε στα δίχτυα. Το γκολ χρεώθηκε ως αυτογκόλ του Κροάτη και άρα ο Ζλάταν δεν κατάφερε να πιάσει τον Παουλέτα στην κορυφή της λίστας των σκόρερ της Παρί Σεν Ζερμέν με 109 γκολ.

Η βαθμολογία του ομίλου:


1. Ρεάλ 6
2. Παρί Σεν Ζερμέν 6
3. Μάλμε 0
4. Σαχτάρ 0




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.