Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: 2x2 η Γιουβέντους, ανατροπή στο 90’ για Σίτι

Τσάμπιονς Λιγκ: 2x2 η Γιουβέντους, ανατροπή στο 90’ για Σίτι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
30/9/2015 23:40
Η Γιουβέντους επικράτησε με 2-0 της Σεβίλλης στο Τορίνο και έκανε το 2x2 στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ η Μάντσεστερ Σίτι κέρδισε με ανατροπή (2-1) την Γκλάντμπαχ χάρη σε πέναλτι του Αγκουέρο στο 90’

Μπορεί στην Ιταλία η Γιουβέντους να παραπαίει, ωστόσο η εικόνα της είναι πολύ διαφορετική στην Ευρώπη. Η «Γηραιά Κυρία» κέρδισε με 2-0 τη Σεβίλλη στο Τορίνο και διπλασίασε τις νίκες της στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Στο 41’, ο Μοράτα άνοιξε το σκορ με ωραία κεφαλιά, σκοράροντας για 5ο σερί παιχνίδι στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η Γιουβέντους είχε την υπεροχή, πίεσε για ένα δεύτερο γκολ και το πέτυχε στο 87’ με τον Ζάζα.

Ο Ιταλός πήρε τη μπάλα από το κέντρο και με εξαιρετική κούρσα έφτασε απέναντι στον Ρίκο, τον οποίο και νίκησε, διαμορφώνοντας το τελικό 2-0.

Με ανατροπή η Σίτι


Τσάμπιονς Λιγκ: 2x2 η Γιουβέντους, ανατροπή στο 90’ για Σίτι
Η Μάντσεστερ Σίτι βρέθηκε πίσω στο σκορ κόντρα στην Γκλάντμπαχ, ωστόσο έκανε την ανατροπή (2-1) και έφυγε με τους τρεις βαθμούς από το «Μπορούσια Παρκ» χάρη σε πέναλτι του Ακουέρο στο 90’.

Η Μάντσεστερ Σίτι είχε φλύαρη υπεροχή και στο 20’ η Γκλάντμπαχ θα μπορούσε να προηγηθεί, όμως ο Χαρτ νίκησε τον Ράφαελ από την άσπρη βούλα.

Ο Άγγλος γκολκίπερ δεν κατάφερε όμως να κρατήσει το μηδέν, αφού ο Στιντλ «έγραψε» το 1-0 στο 54ο λεπτό με σουτ εντός περιοχής. Άλλωστε η Σίτι έχει κρατήσει μόλις τέσσερις φορές απαραβίαστη την εστία της σε 30 παιχνίδια στο Τσάμπιονς Λιγκ!

Οι «πολίτες» δεν πτοήθηκαν και ισοφάρισαν στο 65’ με τον Οταμέντι, ενώ στη συνέχεια πίεσαν ασφυχτικά τους Γερμανούς για ένα δεύτερο γκολ. Αυτό ήρθε στο 90’, όταν ο Αγκουέρο κέρδισε πέναλτι και ο ίδιος το μετουσίωσε σε γκολ, διαμορφώνοντας το τελικό 2-1.

Η βαθμολογία:


1. Γιουβέντους 6
2. Σεβίλλη 3
3. Μάντσεστερ Σίτι 3
4. Γκλάντμπαχ 3




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.