Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σίλβα: «Το πιστεύαμε» (video)

Σίλβα: «Το πιστεύαμε» (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
30/9/2015 02:09
Tην αντοχή των παικτών και τις γρήγορες απαντήσεις στις ισοφαρίσεις της Άρσεναλ θεωρεί ως «κλειδιά» της νίκης ο Μάρκο Σίλβα, ο οποίος παραδέχτηκε πως η ομάδα του πίστευε στην νίκη. «Όλα ανοιχτά για την πρόκριση».

Ικανοποιημένος για την ιστορική νίκη του Ολυμπιακού δήλωσε ο Μάρκο Σίλβα, ο οποίος στάθηκε στην αντοχή και την αποφασιστικότητα των παικτών του:

«Φυσικά και είμαστε πολύ ικανοποιημένοι. Γνωρίζαμε ότι θα ήταν δύσκολο παιχνίδι γιατί ποτέ δεν έχουμε νικήσει στην Αγγλία. Γι’ αυτό έπρεπε να μπούμε μέσα και να πιστέψουμε στις δυνάμεις μας, να υποφέρουμε και να δώσουμε ό,τι μπορούσαμε. Έτρεξαν πολύ οι παίκτες μου, μπήκαν με αποφασιστικότητα. Προηγηθήκαμε και πήραμε αυτοπεποίθηση. Όπως είπα, έτρεξαν πολύ οι παίκτες μου, υπέφεραν, αλλά άξιζαν τη νίκη σήμερα», δήλωσε ο Μάρκο Σίλβα στον ΟΤΕ TV και αναφέρθηκε στα σημεία-κλειδιά του ματς:

«Σίγουρα έπαιξαν ρόλο τα λεπτά που μπήκαν τα γκολ. Βοήθησε πολύ ότι προηγηθήκαμε, αλλά και οι γρήγορες απαντήσεις στα γκολ που δεχθήκαμε. Το κλειδί του ματς ήταν η αντοχή των παικτών και ό,τι πίστεψαν στον εαυτό τους. Αναγνωρίζουμε και σεβόμαστε απόλυτα τον αντίπαλο, όμως το πιστεύαμε σήμερα. Το ξέραμε και το κάναμε μέχρι το τελευταίο λεπτό».

Για το αν ξεχώρισε κάποιον παίκτη του ως κορυφαίο: «Η ομάδα ήταν καλύτερη. Δεν ξεχωρίζω κανέναν παίκτη, δεν θα το κάνω ποτέ. Αν η ομάδα παίζει καλά, τότε όλοι αξίζουν το αποτέλεσμα. Αυτοί που αξίζουν το μπράβο είναι οι παίκτες μου, αλλά και ο κόσμος που μας βοήθησε πολύ και σήμερα».

«Μεγάλο βήμα για την πρόκριση, αλλά όλα είναι ανοιχτά».


Στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι, ο Πορτογάλος παραδέχτηκε πως η ομάδα του έκανε μεγάλο βήμα για την πρόκριση, ωστόσο τόνισε πως παραμένουν ανοιχτά.Αναλυτικά ο Σίλβα μίλησε για:

Για τους παίκτες του και τις προοπτικές τους: «Δεν βάζουμε όρια. Είμαστε εδώ για να βελτιωνόμαστε. Γνωρίζουμε ότι τα παιδιά είναι νέα. Είναι πολύ συγκεντρωμένα στο στόχο τους. Έχουμε γνώση ότι έχουμε διαφορές στα χρήματα με Μπάγερν και Άρσεναλ, όμως στη φιλοδοξία μας δεν βάζουμε όρια. Οι παίκτες μου πιστέψανε στον εαυτό τους και στη νίκη».

Για το αν είναι η μεγαλύτερη νίκη στην καριέρα του: «Είναι μια ιστορική νίκη και σημαντική νίκη. Δεν σκέφτομαι την καριέρα μου και το σημαίνει αυτή η νίκη. Αυτή είναι μία από τις πιο σημαντικές νίκες που έχω πετύχει. Αλλά αυτή η νίκη δίνει μόνο τρεις βαθμούς δεν σημαίνει κάτι παραπάνω. Στην καριέρα του είχε νίκες που του έχουν δώσει τίτλους, αυτή η νίκη δεν έδωσε τίτλο. Είναι μία από τις πιο σημαντικές».

Για τις πιθανότητες του Ολυμπιακού για πρόκριση: «Όλα είναι ανοικτά για την πρόκριση. Έχουμε κάνει ένα μεγάλο βήμα, είναι όμως τρεις βαθμοί και τίποτε παραπάνω. Υπάρχουν ακόμα τέσσερα παιχνίδια. Είναι όμως μια νίκη που δεν μπορούμε να απαξιώσουμε, διότι μας ανοίγει μεγάλους δρόμους για τη συνέχεια».

Για το πόσο καλύτερος μπορεί να γίνει ο Ολυμπιακός: «Υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης γι' αυτό και προσπαθούμε. Ετοιμάσαμε ένα πλάνο το οποίο δεν ταιριάζει απόλυτα στον Ολυμπιακό. Αναγκαστήκαμε να προσαρμοστούμε και να παίξουμε πιο αμυντικά. Κάτι που δεν μας ταιριάζει και δεν το κάνουμε στο ελληνικό πρωτάθλημα. Σκοπός μας είναι να παίζουμε πιο επιθετικά ακόμα καις την Ευρώπη».


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.