Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στην Αθήνα για την Εθνική ο Σούστερ

Στην Αθήνα για την Εθνική ο Σούστερ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/9/2015 16:11
Ο Μπερντ Σούστερ είναι το μεγάλο φαβορί για την τεχνική ηγεσία της Εθνικής Ελλάδας! Ο Γερμανός τεχνικός θα συναντηθεί σήμερα (29/9) με τον Γιώργο Γκιρτζίκη προκειμένου να έρθει σε συμφωνία και να αναλάβει τον πάγκο της «γαλανόλευκης».

Καθοριστικές είναι οι επόμενες ώρες αναφορικά με το θέμα του ομοσπονδιακού προπονητή της Εθνικής. Ο Μπερντ Σούστερ βρίσκεται στην Αθήνα, για το προγραμματισμένο ραντεβού με τον Γιώργο Γκιρτζίκη.

Ο Γερμανός τεχνικός θα ακούσει την πρόταση του προέδρου της ΕΠΟ και εάν όλα πάνε καλά, θα υπογράψει συμβόλαιο, αναλαμβάνοντας το στόχο να οδηγήσει την Εθνική στο Μουντιάλ της Ρωσίας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η οικονομική πρόταση της ομοσπονδίας είναι για διετές συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές 600 χιλιάδες ευρώ συν 500 χιλιάδες ευρώ πριμ πρόκρισης στην τελική φάση.

Το σίγουρο είναι ότι ο Κώστας Τσάνας θα είναι στο προπονητικό τιμ και θα βοηθήσει τον νέο προπονητή ώστε να εγκλιματιστεί όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Ο Σούστερ ήταν πρώην τεχνικός των Φορτούνα Κολωνίας, Κολωνίας, Χερέθ, Σαχτάρ Ντόνετσκ, Λεβάντε, Χετάφε, Ρεάλ Μαδρίτης, Μπεσίκτας και Μάλαγα. Τη σεζόν 2007-08 κατέκτησε το πρωτάθλημα με την Ρεάλ, πετυχαίνοντας ρεκόρ πόντων (85).

Το 2006 αναδείχθηκε κορυφαίος προπονητής της χρονιάς στην Ισπανία ως τεχνικός της Χετάφε και την επόμενη σεζόν οδήγησε την ομάδα στον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας, όπου έχασε τον τίτλο από τη Σεβίλλη. Μάλιστα στα ημιτελικά απέκλεισε την Μπαρτσελόνα, την οποία κέρδισε με 4-0 στον επαναληπτικό, ανατρέποντας το 5-2 του πρώτου αγώνα!

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.