Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Το γύρισε στο 90’ η ΑΕΚ

Σούπερ Λιγκ: Το γύρισε στο 90’ η ΑΕΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/9/2015 21:26
Με τον Μπουονανότε να πετυχαίνει 3ο γκολ στο πρωτάθλημα και τον Μπαρμπόζα να σκοράρει στο 90’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ, η ΑΕΚ πέρασε με 2-1 από την έδρα της Βέροιας και επέστρεψε στις νίκες μετά την ήττα της περασμένης αγωνιστικής στην Τούμπα.

Η ΑΕΚ βρέθηκε πίσω στο σκορ κόντρα στην Βέροια, ωστόσο έκανε την ανατροπή (2-1) και έφυγε με τρεις βαθμούς από την Ημαθία, παίρνοντας την πρώτη της εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα.

Η «Ένωση» πήρε από τα πρώτα λεπτά τον έλεγχο και προσπαθούσε να διασπάσει την άμυνα της Βέροιας, έχοντας δύο καλές στιγμές με τον Μάνταλο και ακόμα μια με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Βάργκας, που έδιωξε ο Καντιμοίρης.

Ωστόσο στο 32’ ο Μπουονανότε έκανε λάθος στο κέντρο και ο Νέτο έγραψε το 1-0, παραβιάζοντας την εστία του Μπαρόχα. Μάλιστα ο Αργεντινός όταν έχασε τη μπάλα, διαμαρτυρόταν στον Αρετόπουλο για φάουλ αντί να ακολουθήσει τον αντίπαλο.

Ο Μπουονανότε προσπάθησε να διορθώσει το λάθος του και είχε καλή στιγμή στο 42’ με δυνατό σουτ που απόκρουσε ο Καντιμοίρης. Τελικώς, ο Αργεντινός κατάφερε να σκοράρει στο ξεκίνημα της επανάληψης (49’) με ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή, ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Η ΑΕΚ προσπάθησε να πετύχει και ένα δεύτερο γκολ, ωστόσο η Βέροια ήταν εξαιρετική ανασταλτικά και δεν επέτρεπε στους φιλοξενούμενους να δημιουργήσουν αρκετές ευκαιρίες. Ο Δέλλας ρίσκαρε, ρίχνοντας στο ματς τους Πλατέλλα, Κρισάντους, Μπαρμπόσα, και δικαιώθηκε. Στο 90’ ο Μπαρμπόσα ολοκλήρωσε την ανατροπή, με απευθείας εκτέλεση φάουλ, χαρίζοντας τη νίκη στην ΑΕΚ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.