Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπουντεσλίγκα: Με… σπρώξιμο η Μπάγερν

Μπουντεσλίγκα: Με… σπρώξιμο η Μπάγερν

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
12/9/2015 18:25
Η Μπάγερν τα βρήκε σκούρα κόντρα στην Άουγκσμπουργκ και χρειάστηκε ένα ανύπαρκτο πέναλτι στο 88’ για να πάρει τη νίκη (2-1) στο Μόναχο και να κάνει το «4 στα 4» στο πρωτάθλημα.

Λίγες ημέρες πριν το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ, η Μπάγερν δυσκολεύτηκε αρκετά κόντρα στη μαχητική Άουγκσμπουργκ, ωστόσο κατάφερε να κερδίσει με ανατροπή (2-1) και να κάνει το 4x4 στην Μπουντεσλίγκα.

Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή στο πρώτο μέρος και μέχρι το 20’ είχαν δύο καλές στιγμές με κεφαλιές των Λεβαντόφσκι (7’) και Τιάγκο (20’) για να πάρουν το προβάδισμα. Η Άουγκσμπουργκ κράτησε το μηδέν και στο φινάλε του πρώτου μέρους κατάφερε να σοκάρει την Μπάγερν, ανοίγοντας το σκορ με τον Έσβαϊν.

Οι φιλοξενούμενοι άλλαξαν ωραία τη μπάλα μέσα στην περιοχή της Μπάγερν και ο Γερμανός με εξαιρετικό σουτ νίκησε τον Νόιερ, «γράφοντας» το 1-0 για την Άουγκσμπουργκ.

Η Μπάγερν μπήκε δυνατά στο δεύτερο μέρος και σε διάστημα ενός λεπτού «άγγιξε» δύο φορές στο γκολ. Στο 51’ ο Λεβαντόφσκι βγήκε τετ-α-τετ με τον Χιτς, έπειτα από τρομερή μπαλιά του Μπόατενγκ, όμως ο Ελβετός κέρδισε τον Πολωνό φορ, ενώ στο 52’ ο Τιάγκο αστόχησε με σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής.

Στο 64’ ο Χιτς απόκρουσε την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Αλόνσο, όμως στο 77’ δεν μπόρεσε να νικήσει και τον Λεβαντόφσκι. Ο Πολωνός με ωραία ατομική ενέργεια, έδωσε μισό γκολ στον Μίλερ, ο Γερμανός δεν κατάφερε να νικήσει τον Ελβετό γκολκίπερ, όμως ο «Λέβα» πήρε το… ριμπάουντ και από κοντά ισοφάρισε σε 1-1.

Η ομάδα του Γκουαρδιόλα προσπάθησε να ολοκληρώσει την ανατροπή, έχοντας νέο χαμένο τετ-α-τετ με τον Λεβαντόφσκι στο 85’. Τελικώς, στο 88’ ο διαιτητής έδωσε ανύπαρκτο πέναλτι σε ανατροπή του Ντάγκλας Κόστα (έπεσε στον αμυντικό) και ο Μίλερ το μετουσίωσε σε γκολ, διαμορφώνοντας το τελικό 2-1.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.