Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Κατρακυλάει η Τσέλσι

Πρέμιερ Λιγκ: Κατρακυλάει η Τσέλσι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
12/9/2015 16:40
Με τον Νέισμιθ να περνάει ως αναγκαστική αλλαγή και να πετυχαίνει χατ-τρικ, η Έβερτον κέρδισε με 3-1 την τραγική Τσέλσι στο «Γκούντισον Παρκ» και υποχρέωσε την ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο στην 3η ήττα της στο φετινό πρωτάθλημα.

Συνεχίζει να κατρακυλάει η Τσέλσι! Οι περσινοί πρωταθλητές πραγματοποίησαν ακόμα μια αποκαρδιωτική εμφάνιση και ηττήθηκαν με 3-1 από την Έβερτον στο «Γκούντισον Παρκ», μένοντας στους τέσσερις βαθμούς μετά από πέντε παιχνίδια.

Πρωταγωνιστής για τα «ζαχαρωτά» ήταν ο Στίβεν Νέισμιθ. Ο Σκωτσέζος άσος αντικατέστησε τον τραυματία Μπέσιτς και κατάφερε να πετύχει χατ-τρικ (17’, 22’, 82’), εκμεταλλευόμενος πλήρως τα αμυντικά προβλήματα των «μπλε», που έχουν τη χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος (12 γκολ παθητικό σε πέντε παιχνίδια).

Μάλιστα, ο Νέσμιθ κατάφερε να πετύχει το τέλειο χατ-τρικ, αφού άνοιξε το σκορ με κεφαλιά, πέτυχε το δεύτερο γκολ με ωραίο αριστερό σουτ με το αριστερό και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα με δεξί τελείωμα.

Απογοητευτική σε άμυνα και επίθεση η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο, η οποία δεν μπορούσε να δημιουργήσει ευκαιρίες και το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στο 36’ με βολίδα του Μάτιτς. Αυτή ήταν η 3η ήττα της Τσέλσι σε πέντε παιχνίδια στην Πρέμιερ Λιγκ, όσες είχε πέρσι σ’ όλο το πρωτάθλημα…

Οι περσινοί πρωταθλητές έχουν συγκεντρώσει μόλις τέσσερις βαθμούς και αξίζει να σημειωθεί πως καμία ομάδα στην ιστορία της Πρέμιερ Λιγκ δεν έχει καταφέρει να τερματίσει πάνω από την 3η θέση με ανάλογο απολογισμό στις πρώτες πέντε αγωνιστικές.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.