Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ερνάνι: «Είμαι εδώ, για να κατακτήσουμε τα πάντα»

Ερνάνι: «Είμαι εδώ, για να κατακτήσουμε τα πάντα»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/9/2015 20:30
Ενθουσιασμένος που ανήκει στον Ολυμπιακό δήλωσε ο Ερνάνι, αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του. «Να βασιστούν πάνω μου οι φίλαθλοι μας για να κατακτήσουμε τα πάντα», δήλωσε ο Πορτογάλος άσος.

Παίκτης του Ολυμπιακού είναι με κάθε επισημότητα ο Ερνάνι. Ο Πορτογάλος εξτρέμ αφίχθη σήμερα στην Ελλάδα και το απόγευμα υπέγραψε το συμβόλαιο του με τους «ερυθρόλευκους».

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Ολυμπιακού, ο Ερνάνι δήλωσε… πεινασμένος για τίτλους και έστειλε μήνυμα στους φιλάθλους πως μπορούν να βασιστούν πάνω του»

Οι δηλώσεις του στην κάμερα του Ολυμπιακού

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Πιστεύω πως θα είμαι ευτυχισμένος εδώ. Θέλω να κατακτήσω πολλούς τίτλους και να κάνω μία πάρα πολύ καλή σεζόν», τόνισε αρχικά για την μετακίνησή του στον Ολυμπιακό και συνέχισε:

«Ξέρω ότι ο Ολυμπιακός είναι μία πάρα πολύ μεγάλη ομάδα, αλλά είμαι έτοιμος να πραγματοποιήσω όλους τους στόχους μου με την ομάδα».

Τέλος, έστειλε το μήνυμά του στον κόσμο του Θρύλου, που είναι ο 12ος παίκτης του, λέγοντας: «Μπορούν να βασιστούν επάνω μου. Είμαι εδώ για να βοηθήσω και με τα γκολ μου και με την καλή μου απόδοση, για να κατακτήσουμε τα πάντα».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.