Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Βενγκέρ: «Κανείς δεν καταλαβαίνει το Financial Fair Play»

Βενγκέρ: «Κανείς δεν καταλαβαίνει το Financial Fair Play»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/9/2015 16:59
Έκκληση στην UEFA να κάνει πιο απλούς τους κανόνες του Financial Fair Play έκανε ο Αρσέν Βενγκέρ, ο οποίος αναφέρθηκε και στο τεράστιο το ποσό της μεταγραφής του Μαρσιάλ στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Σε συνέντευξη του στο «beIN Sports», ο Αρσέν Βενγκέρ χαρακτήρισε περίπλοκο το Financial Fair Play της UEFA και πρόσθεσε πως θα πρέπει να απλοποιηθεί η διαδικασία προκειμένου να γίνει αποτελεσματικό:

«Εάν με ρωτήσετε ποια είναι η αληθινή σημασία του Financial Fair Play, δεν μπορώ να σας απαντήσω. Είναι πολύ περίπλοκο για να είναι αποτελεσματικό και πολύ περίπλοκο για να καταλάβεις τους κανόνες του. Γι’ αυτό πιστεύω ότι πρέπει να απλοποιηθεί η διαδικασία».

Στη συνέχεια, ο Αλσατός τεχνικός κλήθηκε να σχολιάσει τη μεταγραφή του Άντονι Μαρσιάλ στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τονίζοντας πως αυτό το ποσό που δαπανήθηκε δείχνει την έλλειψη ποιοτικών ποδοσφαιριστών στο σημερινό ποδόσφαιρο:

«Άκουσα ότι η Μονακό πούλησε τον Μαρσιάλ στην Γιουνάιτεντ για 80 εκατ. ευρώ. Ο Μαρσιάλ σκόραρε 11 γκολ στο γαλλικό πρωτάθλημα, αυτό τα λέει όλα… Αυτό δείχνει ότι ούτε τα χρήματα είναι το πρόβλημα, ούτε η έλλειψη επιθυμίας των επενδυτών να ξοδέψουν. Το πρόβλημα είναι να βρεις παίκτες που θα σου εγγυηθούν ότι αν τους πάρεις, θα έχεις καλύτερη ομάδα. Το χθεσινό παράδειγμα τα λέει όλα», δήλωσε ο Βενγκέρ και πρόσθεσε:

«Ο Μαρσιάλ είναι μεγάλο ταλέντο, είναι μόνο 19 χρονών. Τα λεφτά που δαπανήθηκαν είναι πραγματικά τεράστια. Αυτό δείχνει ότι δεν υπάρχουν αρκετοί παίκτες στον κόσμο που να μπορούν να δυναμώσουν τις μεγάλες ομάδες», τόνισε.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.