Κατηγορεί την Γιουνάιτεντ η Ρεάλ!

Κατηγορεί την Γιουνάιτεντ η Ρεάλ!Στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έριξε την ευθύνη για το «ναυάγιο» της μεταγραφής του Ντε Χέα η Ρεάλ Μαδρίτης. Διαβάστε την ανακοίνωση της ισπανικής ομάδας.

Επίσημη θέση για το «ναυάγιο» της μεταγραφής του Νταβίντ Ντε Χέα πήρε η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία παρουσιάζει με χρονικές λεπτομέρειες τι συνέβη την τελευταία ημέρα των μεταγραφών στην Ισπανία.

Η «βασίλισσα» υποστηρίζει ότι έκανε ότι ήταν δυνατό προκειμένου η μεταγραφή να ολοκληρωθεί μέσα στην χρονική προθεσμία και κατηγόρησε εμμέσως την Γιουνάιτεντ για καθυστέρηση.

Υπενθυμίζεται ότι Ρεάλ και Γιουνάιτεντ είχαν έρθει σε οριστική συμφωνία για την μεταγραφή του Ντε Χέα στη «βασίλισσα», ενώ τον αντίθετο δρόμο θα ακολουθούσε ο Κέιλορ Νάβας. Μετά από αυτή την εξέλιξη, ο Ισπανός γκολκίπερ θα μείνει στο Μάντσεστερ τουλάχιστον μέχρι τον Ιανουάριο.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της Ρεάλ:


1. Η Μαν. Γιουνάιτεντ δεν δέχτηκε να μπει σε διαπραγματεύσεις για την πώληση του Νταβίντ Ντε Χέα μέχρι χθες το πρωί.

2. Η Ρεάλ, παρά τις δυσκολίες για την πραγματοποίηση μιας τέτοιας μεταγραφής στην τελευταία ημέρα της προθεσμίας, συμφώνησε να αρχίσει συζητήσεις.

3. Όταν η Μαν. Γιουνάιτεντ δέχτηκε να αρχίσει διαπραγματεύσεις, έβαλε ως όρο στη συμφωνία την απόκτηση του Κέιλορ Νάβας και μας είχε ενημερώσει πως είχε έρθει σε επαφή με τους εκπροσώπους του ποδοσφαιριστή.

4. Οι δύο ομάδες ήρθαν γρήγορα σε συμφωνία για τη μετακίνηση και των δύο παικτών. Ακολούθησε η ταχεία ανταλλαγή των απαιτούμενων εγγράφων, προκειμένου να υπάρχει χρόνος ώστε να δηλωθεί στο επίσημο σύστημα μεταγραφών της FIFA εγκαίρως. Η Ρεάλ έστειλε τα συμβόλαια στη Μαν. Γιουνάιτεντ στις 13:39, ώρα Ισπανίας.

5. Η Μαν. Γιουνάιτεντ έστειλε τα σχόλιά της πάνω στα συμβόλαια οκτώ ώρες μετά, στις 21:43 ώρα Ισπανίας, έχοντας μερικές μικρές τροποποιήσεις. Όλες όμως έγιναν αποδεκτές αμέσως από τη Ρεάλ, προκειμένου να δηλωθεί άμεσα ο παίκτης.

6. Η Ρεάλ μετά τις υπογραφές των ποδοσφαιριστών Ντε Χέα και Νάβας, έστειλε στον αγγλικό σύλλογο τα υπογεγραμμένα συμβόλαια στις 23:32 ώρα Ισπανίας, περιμένοντας τα τελικά έγγραφα με τις υπογραφές της Μαν. Γιουνάιτεντ.

7. Η Μαν. Γιουνάιτεντ ήρθε σε προφορική συμφωνία με τους εκπροσώπους του Κέιλορ Νάβας στις 23:53 ώρα Ισπανίας και τότε εστάλησαν τα συμβόλαια στον παίκτη για να τα υπογράψει.

8. Η Μαν. Γιουνάιτεντ μπήκε στο σύστημα για τις μεταγραφές της FIFA για τη μετακίνηση του Νταβίντ Ντε Χέα κι όχι αυτή του Κέιλορ Νάβας στις 00:00 ώρα Ισπανίας. Η Ρεάλ έλαβε τα πλήρη έγγραφα στις 00:02 και προσπάθησε να τα περάσει στο σύστημα της FIFA, αλλά το σύστημα είχε ήδη κλείσει.

9. Στις 00:26 ώρα Ισπανίας το σύστημα της FIFA κάλεσε τη Ρεάλ να συμπληρώσει τα στοιχεία του Ντε Χέα, καθώς η μεταγραφική προθεσμία στην Αγγλία είναι σε ισχύ μέχρι την Τρίτη. Η Ρεάλ αποφάσισε να στείλει τα συμβόλαια στην ισπανική ομοσπονδία στη διοργανώτρια αρχή, γνωρίζοντας όμως ότι η προθεσμία είχε εκπνεύσει»

10. Εν συντομία, η Ρεάλ έκανε ό,τι ήταν δυνατό για να ολοκληρωθούν οι δύο μεταγραφές.
Σχολιασμός 30 ημερών


Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.
Σχόλιο:
 

  • Μη διαφημίζετε άλλα site
  • Μη βρίζετε υπερβολικά
  • Μη γράφετε ασταμάτητα το ίδιο μήνυμα
  • Online Στοίχημα

    Δες την παρακάτω δοκιμασμένη και νόμιμη Ελληνική στοιχηματική εταιρία: