Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τέλος ο Χάρα από τον Ολυμπιακό, δανεικοί στην Σταντάρ οι Ντοσεβί και Γιαταμπαρέ

Τέλος ο Χάρα από τον Ολυμπιακό, δανεικοί στην Σταντάρ οι Ντοσεβί και Γιαταμπαρέ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/9/2015 01:40
Παρελθόν από τον Ολυμπιακό αποτελεί ο Φράνκο Χάρα. Οι «ερυθρόλευκοι» χρειάζονταν να ελευθερώσουν μια θέση ξένου για τον Ιντέγε Μπράουν και ανακοίνωσαν την αποδέσμευση του Αργεντινού επιθετικού. Στην Σταντάρ Λιέγης οι Ντοσεβί και Γιαταμπαρέ!

Ο Ολυμπιακός γνωστοποίησε την αποδέσμευση του Φράνκο Χάρα, λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής του Ιντέγε Μπράουν.

Η έλευση του Νιγηριανού φορ ανάγκασε τους «ερυθρόλευκους» να αδειάσουν μια θέση ξένου στο ρόστερ τους και γι’ αυτό αποφασίστηκε η αποχώρηση του Αργεντινού επιθετικού, ο οποίος έμεινε ελεύθερος.

Η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την αποδέσμευση του ποδοσφαιριστή, Φράνκο Χάρα. Η οικογένεια του Ολυμπιακού του εύχεται κάθε επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας του».

Στην Σταντάρ Λιέγης οι Ντοσεβί και Γιαταμπαρέ


Τέλος ο Χάρα από τον Ολυμπιακό, δανεικοί στην Σταντάρ οι Ντοσεβί και Γιαταμπαρέ
Παράλληλα, παρελθόν από τον Ολυμπιακό αποτελεί ο Ματιέ Ντοσεβί. Ο ακραίος χαφ από το Τόγκο δεν χωρούσε στους «ερυθρόλευκους» μετά την έλευση του Ερνάνι και γι’ αυτό παραχωρήθηκε δανεικός στην Σταντάρ Λιέγης.

Στη βελγική ομάδα θα παίξει για ένα χρόνο με τη μορφή δανεισμού, ενώ στη συμφωνία προβλέπεται και οψιόν αγοράς.

Στην Σταντάρ Λιέγης θα συνεχίσει την καριέρα του και ο Σαμπού Γιαταμπαρέ. Ο μέσος από το Μάλι είχε παίξει δανεικός για έξι μήνες στην Γκινγκάμπ και τη νέα σεζόν θα αγωνιστεί στην ομάδα της Λιέγης.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.