Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τριπλό «χτύπημα» με Λιάιτς, Μέλο και Τέλες η Ίντερ

Τριπλό «χτύπημα» με Λιάιτς, Μέλο και Τέλες η Ίντερ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/9/2015 01:17
Τριπλή μεταγραφική ενίσχυση για την Ίντερ στο φινάλε των μεταγραφών, καθώς οι «νερατζούρι» ανακοίνωσαν την απόκτηση των Άντεμ Λιάιτς, Φελίπε Μέλο και Άλεξ Τέλες!

Μεταγραφικό ντεμαράζ για την Ίντερ στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου. Οι «νερατζούρι» ανακοίνωσαν τους δανεισμούς των Άντεμ Λιάιτς και Άλεξ Τελές από Ρόμα και Γαλατασαράι, καθώς και την απόκτηση του Φελίπε Μέλο με κανονική μεταγραφή.

Όσον αφορά τον πρώτο, η ομάδα του Μιλάνου απέκτησε τον Σέρβο μεσοεπιθετικό με τη μορφή μονοετούς δανεισμού από την Ρόμα, η οποία θα βάλει στα ταμεία της το ποσό του 1,6 εκατ. ευρώ. Παράλληλα, η Ίντερ έχει δικαίωμα να αγοράσει τον παίκτη το επόμενο καλοκαίρι εφόσον καταβάλει στους «τζιαλορόσι» το ποσό των 11 εκατ. ευρώ.

Την ίδια ώρα, οι «νερατζούρι» απέκτησαν τον Άλεξ Τέλες με τη μορφή μονοετούς δανεισμού από την Γαλατασαράι. Η τουρκική ομάδα θα βάλει άμεσα στα ταμεία της 1,5 εκατ. ευρώ για το «ενοίκιο» του Βραζιλιάνου αριστερού μπακ και άλλα 8,5 το επόμενο καλοκαίρι εάν η Ίντερ ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς.

Το δρομολόγιο Κωνσταντινούπολη-Μιλάνο ακολούθησε και ο Φελίπε Μέλο. Η Ίντερ έδωσε τα χέρια με την Γαλατασαράι για την αγορά του Βραζιλιάνου αμυντικού χαφ, ο οποίος θα κοστίσει στους «νερατζούρι» περίπου 3,5 εκατ. ευρώ

Υπενθυμίζεται ότι το βράδυ της Κυριακής (30/8) η ιταλική ομάδα απέκτησε και τον Ιβάν Πέρισιτς από την Βόλφσμπουργκ, ενώ τη Δευτέρα (31/8) επιχείρησε να αγοράσει τον Μουριέλ από την Σαμπντόρια, ωστόσο οι Γενοβέζοι ξεκαθάρισαν πως δεν παραχωρούν τον παίκτη την τελευταία ημέρα των μεταγραφών.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.