Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στα ερυθρόλευκα και ο Ερνάνι

Στα ερυθρόλευκα και ο Ερνάνι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
31/8/2015 23:41
Παίκτης του Ολυμπιακού είναι και επίσημα ο Ερνάνι! Οι «ερυθρόλευκοι» ανακοίνωσαν την απόκτηση του Πορτογάλου εξτρέμ με τη μορφή μονοετούς δανεισμού από την Πόρτο, ολοκληρώνοντας το διπλό μεταγραφικό «χτύπημα» στην τελευταία ημέρα των μεταγραφών.

Μετά τον Ιντέγε, στα ερυθρόλευκα «ντύθηκε» και ο Ερνάνι! Μετά από αρκετές ημέρες διαπραγματεύσεων με την Πόρτο, ο Ολυμπιακός ήρθε σε συμφωνία με την πορτογαλική ομάδα και απέκτησε τον 24χρονος εξτρέμ με τη μορφή δανεισμού από τους «δράκους».

Ο Πορτογάλος άσος, που αποτελούσε διακαή πόθο του Μάρκο Σίλβα, είχε 6 γκολ και 5 ασίστ σε 26 παιχνίδια πρωταθλήματος την περασμένη σεζόν ενώ σύμφωνα με πορτογαλικά δημοσιεύματα, το κόστος του δανεισμού του υπολογίζεται κοντά στο 1 εκατ. ευρώ.

Στην ανακοίνωση δεν έγιναν γνωστά τα δεδομένα της συμφωνίας, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες έχει μπει και οψιόν αγοράς του το επόμενο καλοκαίρι.

Με αυτή την κίνηση, ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε τις μεταγραφές του για το φετινό καλοκαίρι και μένει να φανεί ποιος εκ των Φράνκο Χάρα και Άλαν Πουλίδο θα αποχωρήσει, αφού οι «ερυθρόλευκοι» θα πρέπει να αδειάσουν μια θέση ξένου μετά την έλευση του Ιντέγε.

Η ανακοίνωση: "Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Πορτογάλου επιθετικού, Ερνάνι Χόρχε Σάντος Φόρτες".

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.