Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπουντεσλίγκα: Τριάρα Μπάγερν σε Λεβερκούζεν (video)

Μπουντεσλίγκα: Τριάρα Μπάγερν σε Λεβερκούζεν (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/8/2015 23:03
Με τον Μίλερ να πετυχαίνει δύο γκολ στην 200η εμφάνιση του στην Μπουντεσλίγκα, η Μπάγερν κέρδισε με 3-0 την Λεβερκούζεν στο Μόναχο και έκανε το «3 στα 3» στο πρωτάθλημα.

Την τρίτη νίκη της σε ισάριθμα ματς πήρε η Μπάγερν, καθώς επικράτησε 3-0 της Λεβερκούζεν στο Μόναχο και υποχρέωσε την αντίπαλο της στην πρώτη της φετινή ήττα στο πρωτάθλημα.

Με τον τιμωρημένο Μπόατενγκ και τους Μπάντστουμπερ και Μπενάτια τραυματίες, ο Πεπ Γκουαρδιόλα προτίμησε τους Τσάμπι Αλόνσο, Λαμ και Αλάμπα για την άμυνα της ομάδας του. Οι Βαυαροί ήταν προσεκτικοί στα πρώτα λεπτά, είχαν καλή στιγμή στο 12' με τον Τιάγκο και στο 26’ κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα. Ο Ντάγκλας Κόστα ξέφυγε ωραία από τον Χίλμπερτ και γύρισε εξαιρετικά για τον Μίλερ, ο οποίος άνοιξε το σκορ από κοντά.

Ο Ντάγκλας Κόστα ήταν για άλλο ένα παιχνίδι απολαυστικός και στο 30’ είχε δοκάρι για να διπλασιάσει το προβάδισμα των γηπεδούχων. Η Λεβερκούζεν, που είχε βασικό τον Κ. Παπαδόπουλο, απάντησε στα δοκάρια στο 37’ με μακρινό φάουλ του σπεσιαλίστα Τσαλχάνογλου και έφτασε κοντά στην ισοφάριση στο 50’, έχοντας διπλή ευκαιρία με τον Κίσλινγκ.

Νόιερ και Αλάμπα κράτησαν το μηδέν για την Μπάγερν, η οποία πέτυχε δεύτερο γκολ στο 59’, «κλειδώνοντας» τη νίκη. Ο Χίλμπερτ ανέτρεψε τον Βιδάλ και ο Μίλερ νίκησε τον Λένο από την άσπρη βούλα για το 2-0. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Ρόμπεν με νέο πέναλτι στο 71’, πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ στο νέο πρωτάθλημα.

Τα γκολ:




Η ντρίπλα του Κόστα:



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.