Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Λύτρωση με… σπόντα!

Σούπερ Λιγκ: Λύτρωση με… σπόντα!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/8/2015 21:19
Χάρη σε δύο γκολ με αρκετή δόση τύχης στα τελευταία λεπτά (89’ Μιλιβόγιεβιτς, 90+1’ Φορτούνης), ο Ολυμπιακός κέρδισε με 2-0 τον Λεβαδειακό στο ΟΑΚΑ και έκανε το 2x2 στην Σούπερ Λιγκ.

Ο Ολυμπιακός τα βρήκε… σκούρα απέναντι στον μαχητικό Λεβαδειακό και χρειάστηκε δύο γκολ από σπόντα για να φύγει με τη νίκη (2-0) από το ΟΑΚΑ.

Οι «ερυθρόλευκοι» σπατάλησαν ευκαιρίες στο πρώτο μέρος, είχαν δύο δοκάρια στο τελευταίο δεκάλεπτο και έκαναν το 2x2 στο πρωτάθλημα χάρη στα τέρματα των Μιλιβόγιεβιτς (89’) και Φορτούνη (90+1’).

Σούπερ Λιγκ: Λύτρωση με… σπόντα!
Με τους Φινμπόγκασον, Μαζουακού και Μπουχαλάκη εκτός αποστολής αλλά τον Καμπιάσο να κάνει ντεμπούτο ως βασικός, ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά στο παιχνίδι, ψάχνοντας το γρήγορο γκολ. Στο 3’ το σουτ του Ντουρμάζ δεν ανησύχησε τον Τσιντώτα, ενώ στο 8’ ο Έλληνας γκολκίπερ έκοψε τον Πάρντο, που βγήκε στην κόντρα, μετά από υπέροχη πάσα του Φορτούνη.

Ο Έλληνας άσος πραγματοποίησε ακόμα μια πολύ καλή εμφάνιση και στο 28’ έβγαλε τον Χάρα σε τετ-α-τετ με σπουδαία κάθετη πάσα, όμως ο Αργεντινός δεν κατάφερε να νικήσει τον Τσιντώτα, που ήταν εξαιρετικός. Τέσσερα λεπτά μετά ο Πάρντο απείλησε με κεφαλιά, στέλνοντας τη μπάλα άουτ, ενώ στο 38’ ο Φορτούνης βρήκε τον Ομάρ με όμορφη ψηλοκρεμαστή μπαλιά, όμως ο Νορβηγός δεν κατάφερε να ευστοχήσει.

Με εξαίρεση ένα άστοχο σουτ του Μάντζιου στο 41’, ο Λεβαδειακός δεν απείλησε την εστία του Ρομπέρτο, αν και ο βοηθός έκοψε δύο φορές τον Έλληνα επιθετικό χωρίς να είναι οφσάιντ.

Στο δεύτερο μέρος, ο Σίλβα θέλησε να κάνει πιο επιθετική την ομάδα του, ρίχνοντας στο ματς τους Σεμπά και Τσόρι. Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν την πλήρη υπεροχή όμως δυσκολεύονταν να διασπάσουν την πολυπρόσωπη άμυνα του Λεβαδειακού και οι μόνες καλές στιγμές που είχαν να επιδείξουν μέχρι το 80’ ήταν ένα δυνατό σουτ του Φορτούνη (57’) που μπλόκαρε ο Τσιντώτας και ένα πλασέ του Χάρα (69’), το οποίο έδιωξε ο Τριποτσέρης.

Οι Πειραιώτες αύξησαν ακόμα περισσότερο την πίεση τους στο τελευταίο δεκάλεπτο και είχαν δύο δοκάρια με πλασέ του Ντοσεβί (81’) και σέντρα-σουτ του Τσόρι (85’). Στο 87’ το φάουλ του Αργεντινού έφυγε λίγο άουτ, όμως δύο λεπτά μετά η τύχη χαμογέλασε στην ομάδα του Σίλβα! Ο Ρομέου προσπάθησε να διώξει έξω από την περιοχή της ομάδας του, η μπάλα χτύπησε στο πόδι του Μιλιβόγιεβιτς και κατέληξε με δύναμη στα δίχτυα!

Αυτό δεν ήταν το μοναδικό γκολ στο ματς, αφού στο 90+1’ ο Φορτούνης έκανε σουτ, η μπάλα βρήκε τον Ουόν, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα του Τσιντώτα για το τελικό 2-0.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.