Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σαμπιονά: Απότομη προσγείωση για Μαρσέιγ και Μίτσελ

Σαμπιονά: Απότομη προσγείωση για Μαρσέιγ και Μίτσελ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/8/2015 00:23
Μια εβδομάδα μετά την εμφατική νίκη με 6-0 κόντρα στην Τρουά, η Μαρσέιγ ηττήθηκε με 2-0 στην έδρα της Γκινγκάμπ, με τον Μίτσελ να γνωρίζει την πρώτη του ήττα στον πάγκο των Μασσαλών.

Την 3η ήττα της σε τέσσερα ματς γνώρισε η Μαρσέιγ. Οι Μασσαλοί ηττήθηκαν με 2-0 στην έδρα της Γκινγκάμπ και έμειναν με μόλις τρεις βαθμούς μετά από τέσσερις αγωνιστικές.

Το παιχνίδι ξεκίνησε «στραβά» για την ομάδα του Μίτσελ, καθώς στο 2ο λεπτό ο Ντιαρά ανέτρεψε τον Μπριάν στην περιοχή, όμως ο Μανταντά απόκρουσε το πέναλτι του Πριβά, κρατώντας το μηδέν.

Οι γηπεδούχοι είχαν καλή στιγμή στο 23’ με κεφαλιά του Ντιαλό, ενώ η Μαρσέιγ «άγγιξε» το γκολ στο 45’, όταν το σουτ του Μπατσουαγί έφυγε δίπλα από το δοκάρι.

Η ομάδα του Μίτσελ δεν μπορούσε να διασπάσει την άμυνα της Γκινγκάμπ και η μοναδική καλή της στιγμή ήρθε στο 71’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπατσουαγί, που ανάγκασε τον Λεσλ σε δύσκολη απόκρουση.

Μάλιστα στην αντεπίθεση η Γκινγκάμπ κατάφερε να ανοίξει το σκορ με τον Πριβά, ο οποίος σκόραρε από κοντά μετά από ωραία ενέργεια του Μπριάν. Στο 75’ ο Λεσλ είπε νέο «όχι» στον Μπατσουαγί και στο 89’ οι γηπεδούχοι «κλείδωσαν» τη νίκη με δυνατό σουτ του Μπενεζέ έξω από την περιοχή.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.