Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

 Μπουντεσλίγκα: Τριάρα Βόλφσμπουργκ σε Σάλκε (video)

Μπουντεσλίγκα: Τριάρα Βόλφσμπουργκ σε Σάλκε (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/8/2015 00:05
Η Βόλφσμπουργκ πήρε εμφατική νίκη με 3-0 κόντρα στην Σάλκε και επέστρεψε στις νίκες μετά την ισοπαλία της περασμένης αγωνιστικής στην Κολωνία. Ντοστ (17'), Ροντρίγκες (59' πεν.) και Κλόζε (61') τα γκολ.

Παρά τις απουσίες των Ντε Μπρούιν και Πέρισιτς που οδεύουν σε Μάντσεστερ Σίτι και Ίντερ αντίστοιχα, η Βόλφσμπουργκ κέρδισε με 3-0 την Σάλκε στη «Φολκσβάγκεν Αρένα» και μένει αήττητη στην έδρα της για 24ο παιχνίδι.

Οι «λύκοι» μπήκαν δυνατά από το ξεκίνημα και έψαξαν το γρήγορο γκολ. Στο 8’ ο Ντοστ δεν κατάφερε να νικήσει τον Φέρμαν με κεφαλιά, όμως ο ίδιος άνοιξε το σκορ στο 17’, «γράφοντας» το 1-0 με ωραίο τελείωμα, ύστερα από σέντρα του Τρες.

Η αντίπαλος του Αστέρα Τρίπολης στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ προσπάθησε να απειλήσει και είχε καλές στιγμές με δύο σουτ του Σανέ (23’, 26’), ενώ στο 29’ το σουτ του Χούντελαρ έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 48’, ο Γκάις «άγγιξε» το 1-1 με ωραίο σουτ, όμως στη συνέχεια η Βόλφσμπουργκ ανέβασε ρυθμό και «καθάρισε» τη νίκη μέσα σε δύο λεπτά. Στο 59’ ο Λουίζ Γκουστάβο ανατράπηκε από τον Κολάσινατς και ο Ροντρίγκες έκανε το 2-0 από την άσπρη βούλα, ενώ στο 61’, ο Ελβετός εκτέλεσε κόρνερ και ο Κλόζε με σουτ στην κίνηση διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Ο Χούντελαρ είχε δύο σημαντικές ευκαιρίες για να μειώσει για τη Σάλκε, ωστόσο το 3-0 έμεινε μέχρι το φινάλε και η ομάδα από το Γκελζενκίρχεν έμεινε στους 4 βαθμούς μετά από τρία παιχνίδια . Αντίθετα η Βόλφσμπουργκ έφτασε τους 7 και ανέβηκε προσωρινά στην κορυφή της βαθμολογίας.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.