Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σαμπιονά: 3x3 με Ματουιντί η Παρί (video)

Σαμπιονά: 3x3 με Ματουιντί η Παρί (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/8/2015 00:05
Με τον Ματουιντί να βρίσκει ξανά δίχτυα, η Παρί Σεν Ζερμέν πέρασε από την έδρα της Μονπελιέ (1-0) και έκανε το «3 στα 3» στο Σαμπιονά. Απειλούν το ρεκόρ της Μπορντό οι Παριζιάνοι

Την 3η νίκη της σε ισάριθμα παιχνίδια πρωταθλήματος πήρε η Παρί Σεν Ζερμέν. Οι «πρωτευουσιάνοι» κέρδισαν με 1-0 την Μονπελιέ στο «Σταντ ντε λα Μοσσόν», υποχρεώνοντας τους γηπεδούχους σε 3η συνεχόμενη ήττα.

Η ομάδα του Λοράν Μπλεν έπαιξε ξανά χωρίς τον Ιμπραϊμοβιτς και έχασε νωρίς με τραυματισμό τον Παστόρε (αντικαταστάθηκε στο 10’), ωστόσο κατάφερε να πάρει τη νίκη χάρη σε γκολ του Ματουιντί, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 1-0 στο 60’ με σουτ μέσα από την περιοχή.

Ο Γάλλος μέσος βρήκε δίχτυα για 2η συνεχόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος, κάτι που κατάφερε για πρώτη φορά στην καριέρα του, ενώ οι «πρωτευουσιάνοι» κράτησαν για 3ο σερί ματς το μηδέν στην άμυνα.

Αυτή ήταν η 12η σερί νίκη για την Παρί Σεν Ζερμέν στο πρωτάθλημα, εφόσον υπολογιστούν και τα παιχνίδια της περασμένης σεζόν, και πλέον οι Παριζιάνοι κυνηγούν το ρεκόρ της Μπορντό με 14 σερί νίκες, το οποίο που κρατάει από το 2009.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.