Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γρηγορίου: «Ένα τεράστιο γαμώτο»

Γρηγορίου: «Ένα τεράστιο γαμώτο»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/8/2015 00:36
Απογοητευμένος από τις διαιτητικές αποφάσεις που στέρησαν στον Ατρόμητο ένα καλύτερο αποτέλεσμα κόντρα στην Φενέρμπαχτσε εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου ο Μιχάλης Γρηγορίου.

Ο Ατρόμητος κοίταξε στα μάτια την Φενέρμπαχτσε, όμως ο Ιταλός ρέφερι, Ορσάτο δεν σεβάστηκε την μεγάλη προσπάθεια της ομάδας του Περιστερίου και οι Τούρκοι απέδρασαν με τη νίκη (1-0) από το Περιστέρι, αποκτώντας ξεκάθαρο προβάδισμα για την πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο Μιχάλης Γρηγορίου δεν θα μπορούσε να μην σταθεί στα διαιτητικά λάθη, ενώ έδωσε τα συγχαρητήρια τους στους παίκτες του για την προσπάθεια τους στο χορτάρι. Μάλιστα αποκάλυψε πως ο Φαν Πέρσι παραδέχτηκε σε παίκτη του Ατρόμητου ότι το γκολ δεν θα έπρεπε να μετρήσει, παρότι ο Ολλανδός δήλωσε ότι δεν υπήρχε παράβαση!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:


«Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά για τη σημερινή εμφάνιση. Ο Ατρόμητος μεγάλωσε ακόμα περισσότερο ως ομάδα. Όταν αισθανόμαστε τέτοια αδικία απέναντι στη Φενέρ, τότε πραγματικά έχουμε μεγαλώσει.

Αξιέπαινη προσπάθεια από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Όλα τα άλλα τα είδατε και εσείς. Τα είδα και εγώ σε ριπλέι. Δεν ήταν τίποτα διαφορετικό από όσα είδα την ώρα του ματς. Όχι μόνο τα δύο πέναλτι που δεν έδωσε σε εμάς, αλλά και το γκολ του Φαν Πέρσι, που με ανάγκασε να αποβληθώ.

Με το 0-0 θα είχαμε πιθανότητες στο δεύτερο ματς στην Τουρκία. Οι παίκτες μου κατέθεσαν ψυχή. Θα πάμε να κάνουμε το χρέος μας στην Κωνσταντινούπολη, ευελπιστώντας σε μια πιο δίκαιη μεταχείριση. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο για την καθοριστική του βοήθεια.

Αισθανόμαστε ένα τεράστιο γαμώτο. Με στεναχωρεί να βλέπω τους παίκτες μου, μετά από ένα τέτοιο παιχνίδι να έχουν τέτοια ψυχολογία. Είναι από τις χειρότερες καταστάσεις για έναν προπονητή να προσπαθεί να παρηγορήσει τους ποδοσφαιριστές του, ενώ είχαν τέτοια απόδοση
».

Σε ερώτηση για το αν συνομίλησε με κάποιον ιθύνοντα της Φενέρ για τη διαιτησία του αγώνα, είπε: «Όχι, όχι δεν μίλησα σε κανέναν, αλλά ο Φαν Πέρσι παραδέχθηκε σε παίκτη δικό μου ότι έκανε φάουλ στη φάση του γκολ».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.