Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γιουρόπα Λιγκ: Τεράστια ανατροπή για Ντόρτμουντ, σοκ για Μπιλμπάο, Σαουθάμπτον (video)

Γιουρόπα Λιγκ: Τεράστια ανατροπή για Ντόρτμουντ, σοκ για Μπιλμπάο, Σαουθάμπτον (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/8/2015 00:09
Η Ντόρτμουντ βρέθηκε να χάνει με 3-0 στο 22’ στην έδρα της Οντ Γκρένλαντ, ωστόσο με μεγάλη ανατροπή, πήρε τη νίκη με 4-3 στη Νορβηγία και βρίσκεται «αγκαλιά» με την πρόκριση. Εντυπωσιακή ανατροπή και για την Ζίλινα, η οποία κέρδισε με 3-2 την Μπιλμπάο, παρότι έχανε με 2-0, ενώ η Μίντιλαντ έφυγε με προβάδισμα (1-1) από την έδρα της Σαουθάμπτον!

Τρομερά πράγματα στη Νορβηγία, με την Οντ Γκρένλαντ να παίρνει προβάδισμα τριών τερμάτων κόντρα στην Ντόρτμουντ και τους Βεστφαλούς να επικρατούν τελικά με 4-3, πραγματοποιώντας εντυπωσιακή ανατροπή.

Ο Τούχελ αποφάσισε να ξεκουράσει αρκετούς βασικούς παίκτες (μεταξύ αυτών και τον Σωκράτη που πέρασε στο δεύτερο μέρος) και είδε την ομάδα του να δέχεται τρία γκολ μέχρι το 22’ από τους Σάμουελσεν (2’), Νόρντκβελε (20΄) και Ρουντ (22’), με τον τελευταίο να νικάει τον Βάιντενφελερ από τα 30 μέτρα!

Ο Ομπαμεγιάνγκ μείωσε στο 34’ σε 3-1 και στο δεύτερο μέρος υπήρχε μόνο η Ντόρτμουντ! Στο 47’ ο Καγκάβα «έγραψε» το 3-2 και μετά από αρκετές χαμένες ευκαιρίες για το 3-3, το γκολ της ισοφάρισης ήρθε στο 76’ με τον Ομπαμεγιάνγκ. Οι Βεστφαλοί, που είχαν τέσσερα δοκάρια (!), ολοκλήρωσαν τη μεγάλη ανατροπή στο 86’, με τον Μχιταριάν να διαμορφώνει το τελικό 4-3 με κεφαλιά!

Σοκ για Μπιλπάο και Σαουθάμπτον


Γιουρόπα Λιγκ: Τεράστια ανατροπή για Ντόρτμουντ, σοκ για Μπιλμπάο, Σαουθάμπτον (video)
Μετά από δύο απαιτητικά παιχνίδια με την Μπαρτσελόνα για το Σούπερ Καπ, ο Ερνέστο Βαλβέρδε επέλεξε να ξεκουράσει τους βασικούς ποδοσφαιριστές του και η Μπιλμπάο γνώρισε την ήττα με 3-2 στην έδρα της Ζίλινα, παρότι προηγήθηκε με 2-0!

Όλα έδειχναν ένα εύκολο απόγευμα για τους Βάσκους, όταν οι Σαμπίν (13’) και Κίκε Σόλα (33’) έδιναν προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του Βαλβέρδε. Η Ζίλινα όμως δεν πτοήθηκε και πέτυχε την ολική ανατροπή με τους Παούρ (65’) και Γουίλιαν (77’, 90+4’), αποκτώντας μικρό προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς.

Από την άλλη, η Μίντιλαντ ήρθε ισόπαλη 1-1 με την Σαουθάμπτον στο «Σεντ Μέρις» και απέκτησε προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς των δύο ομάδων στην Δανία.

Η Σαουθάμπτον είχε την υπεροχή, ωστόσο στο 45’ δέχτηκε γκολ από τον Τιμ Σπαρβ, ο οποίος «πλήγωσε» την άλλοτε ομάδα του, αφού προέρχεται από τις ακαδημίες του αγγλικού συλλόγου.

Οι «Άγιοι» απάντησαν στο 56’ με πέναλτι του Ροντρίγκες και είχαν αρκετές ευκαιρίες για να ολοκληρώσουν την ανατροπή, με κορυφαία στιγμή το δοκάρι του Γιοσίντα στο 90+7’! Το 1-1 όμως έμεινε μέχρι το φινάλε και η ομάδα του Κούμαν καλείται να ανατρέψει τα δεδομένα στη ρεβάνς εάν θέλει να προκριθεί στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

«Καθάρισε» η Κρασνοντάρ, με το ζόρι ο Άγιαξ, προβάδισμα ο Σα Πίντο


Η Κρασνοντάρ εξασφάλισε ουσιαστικά την πρόκριση για τους ομίλους μετά τη νίκη της με 5-1 κόντρα στην Ελσίνκι, ενώ τεράστια νίκη πανηγύρισε η Ρόζενμποργκ, η οποία κέρδισε με 3-0 τη Στεάουα στο Βουκουρέστι. Νίκες με το ίδιο σκορ για Λεχ Πόζναν (κόντρα σε Βιντεότον) και Βικτόρια Πλζεν (κόντρα σε Βοϊβοντίνα), ενώ ο Άγιαξ επιβλήθηκε 1-0 της Γιαμπλονέτς στο Άμστερνταμ.

Σκορ πρόκρισης για την Σεντ Ετιέν, η οποία ήρθε ισόπαλη 1-1 στην Μολδαβία κόντρα στην Μιλσάμι, ενώ η Μπελενένσες του Σα Πίντο κέρδισε με 1-0 την Αλτάχ στην Αυστρία και απέκτησε σημαντικό προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς.

Έκπληξη από την Καραμπάγκ, η οποία κέρδισε με 1-0 την Γιανγκ Μπόις στην Ελβετία, ενώ η Μόλντε επιβλήθηκε 2-0 της Σταντάρ Λιέγης στην Νορβηγία. Η Μπορντό επικράτησε με 1-0 της Καϊράτ Αλμάτι στη Γαλλία, ενώ η Σπάρτα Πράγας κέρδισε με 3-1 την Τουν στην Τσεχία.




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.