Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γιουρόπα Λιγκ: Στους ομίλους με πεντάρα ο ΠΑΟΚ!

Γιουρόπα Λιγκ: Στους ομίλους με πεντάρα ο ΠΑΟΚ!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/8/2015 21:52
Ο ΠΑΟΚ συνέτριψε με 5-0 την Μπρόντμπι στην Τούμπα και βρίσκεται ήδη στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ! Μακ (17', 80’, 82’), Πέλκας (36') και Ροντρίγκες (51’) τα γκολ για τον «δικέφαλο του Βορρά», ο οποίος είχε και χαμένο πέναλτι με τον Κάτσε (89').

Επίδειξη δύναμης κόντρα στην Μπρόντμπι έκανε ο ΠΑΟΚ! Η ομάδα του Ίγκορ Τούντορ πήρε εμφατική νίκη με 5-0 στην Τούμπα, εξασφαλίζοντας από το πρώτο παιχνίδι το εισιτήριο για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Πρωταγωνιστής για τον «δικέφαλο του Βορρά» ήταν ο Μακ, ο οποίος σημείωσε χατ-τρικ (17’, 80’, 82’) και έδωσε τις ασίστ στα γκολ των Πέλκα (36’) και Ροντρίγκες (51’), με το τέρμα του Έλληνα άσου να κλέβει τις εντυπώσεις!

Οι Θεσσαλονικείς κέρδισαν το χειροκρότημα στο φινάλε του αγώνα και πλέον η ρεβάνς της Δανίας την επόμενη Πέμπτη απέκτησε διαδικαστικό χαρακτήρα.

Το ματς:


Ο ΠΑΟΚ επέβαλε από το ξεκίνημα την κυριαρχία του, πίεζε ασφυχτικά την Μπρόντμπι και η πρώτη ευκαιρία ήρθε στο 6ο λεπτό, όταν ο Κίτσιου δεν κατάφερε να νικήσει από κοντά τον Ρένοφ, ενώ στη συνέχεια της φάσης, ο Άλμπρεχτσεν απομάκρυνε στη γραμμή το σουτ του Ροντρίγκες.

Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο, «άγγιξαν» ξανά το γκολ στο 15’ με χαμένο τετ-α-τετ του Μακ και δύο λεπτά μετά ο Σλοβάκος κατάφερε να ανοίξει το σκορ με όμορφη ενέργεια και τελείωμα, ύστερα από γύρισμα του Κωνσταντινίδη. Ο «δικέφαλος του Βορρά» ήταν καταιγιστικός και στο 22’ έφτασε κοντά σε δεύτερο γκολ, με τον Κάτσε να τραντάζει το δοκάρι των Δανών με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Η Μπρόντμπι προσπάθησε να ισορροπήσει το ματς, χωρίς να απειλήσει και στο 35’ ο ΠΑΟΚ πέτυχε δεύτερο γκολ με ένα φανταστικό τέρμα του Πέλκα. Μετά από πάσα του Μακ, ο Έλληνας άσος επιχείρησε το ψηλοκρεμαστό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, στέλνοντας τη μπάλα στην απέναντι γωνία.

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε δυνατά στο δεύτερο μέρος και στο 51’ κατάφερε να πετύχει 3ο γκολ με το παρθενικό τέρμα του Ροντρίγκες με τη φανέλα της νέας του ομάδας. Μετά από ασίστ πάρε-βάλε του Μακ, o νεοαποκτηθέντας επιθετικός του ΠΑΟΚ σκόραρε από κοντά, ανοίγοντας λογαριασμό με τους Θεσσαλονικείς.

Ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά, όμως ο Μακ έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του με δύο γκολ στο 80’ και στο 82’, και τα δύο με ωραίες προσωπικές ενέργειες. Στο 86΄ το σουτ του Κίτσιου πέρασε δίπλα από το δοκάρι και στο 88’ ο Μυστακίδης κέρδισε πέναλτι, αλλά ο Κάτσε έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι, χάνοντας την ευκαιρία να πετύχει το 6ο γκολ του ΠΑΟΚ.

Το 5-0 έμεινε μέχρι το φινάλε και η ομάδα του Τούντορ εξασφάλισε ουσιαστικά την πρόκριση για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.