Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Σόου Ντεπάι, προβάδισμα για Λάτσιο και Σπόρτινγκ (videos)

Τσάμπιονς Λιγκ: Σόου Ντεπάι, προβάδισμα για Λάτσιο και Σπόρτινγκ (videos)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/8/2015 00:51
Με τον Ντεπάι να πετυχαίνει δύο όμορφα γκολ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κέρδισε με ανατροπή (3-1) την Μπριζ στο «Όλντ Τράφορντ» και βρίσκεται με το ένα πόδι στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Προβάδισμα για Λάτσιο, Σπόρτινγκ και ΜΠΑΤΕ.

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μέμφις Ντεπάι, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κέρδισε με 3-1 την Μπριζ στο «Όλντ Τράφορντ» στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για την είσοδο στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Μπριζ, που στον προηγούμενο γύρο απέκλεισε τον Παναθηναϊκό, προηγήθηκε στο 8’ με αυτογκόλ του Μάικλ Κάρικ, ωστόσο η απάντηση των γηπεδούχων ήρθε άμεσα. Στο 13’ ο Μέμφις Ντεπάι πέρασε τη μπάλα πάνω από έναν αμυντικό, ξέφυγε από άλλους δύο και με ωραίο σουτ εντός περιοχής ισοφάρισε σε 1-1. Τι καλύτερος τρόπος για να ανοίξεις λογαριασμό με τη νέα σου ομάδα!

Ο Ντεπάι ωστόσο δεν σταμάτησε εκεί, αφού στο 42’ ολοκλήρωσε την ανατροπή με εντυπωσιακό φαλτσαριστό σουτ εκτός περιοχής. Ο ίδιος έχασε μεγάλη ευκαιρία για να κάνει χατ-τρικ στο 64’ αστοχώντας εξ’ επαφής, ωστόσο στις καθυστερήσεις έβγαλε την σέντρα απ’ την οποία ο Φελαινί διαμόρφωσε το τελικό 3-1 με κεφαλιά.

Η Μπριζ ολοκλήρωσε το παιχνίδι με δέκα παίκτες, καθώς ο Μεκέλε αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 80’ για μαρκάρισμα στον Τσιτσαρίτο.

Προβάδισμα για Λάτσιο, Σπόρτινγκ και ΜΠΑΤΕ


Τσάμπιονς Λιγκ: Σόου Ντεπάι, προβάδισμα για Λάτσιο και Σπόρτινγκ (videos)
Το πρώτο βήμα για την είσοδο στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ έκανε η Λάτσιο, η οποία κέρδισε με 1-0 την Λεβερκούζεν στο «Ολίμπικο», ωστόσο όλα θα κριθούν στη ρεβάνς της «Μπάι Αρίνα».

Οι δύο ομάδες είχαν από ένα δοκάρι στο πρώτο μέρος και η Λάτσιο κατάφερε να πάρει το προβάδισμα στο 77’ με ωραίο γκολ του Κεϊτά, σε μια φάση που ξεκίνησε από λάθος του Κυριάκου Παπαδόπουλου.

Μικρό προβάδισμα πρόκρισης για την Σπόρτινγκ, η οποία κέρδισε με 2-1 την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στη Λισαβόνα, όμως το εκτός έδρας γκολ των Ρώσων τους δίνει αρκετές ελπίδες ενόψει της ρεβάνς.

Γκουτιέρεζ (12’) και Σλιμανί (82’) πέτυχαν τα γκολ για την ομάδα του Ζεσούς, ωστόσο η ΤΣΣΚΑ κατάφερε να πετύχει το πολύτιμο εκτός έδρας γκολ με τον Ντουμπιά (40’), ο οποίος είχε και χαμένο πέναλτι στο 27’.

Τέλος, μικρό προβάδισμα και για την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ, η οποία επικράτησε με 1-0 της Παρτιζάν στη Λευκορωσία. Ο Γέβτοβιτς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, αφήνοντας τους φιλοξενούμενους με αριθμητικό μειονέκτημα και η ΜΠΑΤΕ κατάφερε να πάρει τη νίκη με γκολ του Γκόρντεϊτσουκ στο 75’.






Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.