Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Έχασε, αλλά δεν... χάθηκε ο ΑΠΟΕΛ (video)

Τσάμπιονς Λιγκ: Έχασε, αλλά δεν... χάθηκε ο ΑΠΟΕΛ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/8/2015 21:01
Ο ΑΠΟΕΛ πλήρωσε την κακή εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο κόντρα στην Αστάνα και ηττήθηκε με 1-0 στο Καζακστάν, σκορ που καλείται να ανατρέψει στη ρεβάνς της Κύπρου εάν θέλει να πάρει το εισιτήριο για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Με ήττα επιστρέφει από το Καζακστάν ο ΑΠΟΕΛ. Η κυπριακή ομάδα ηττήθηκε με 1-0 στην έδρα της Αστάνα για τα πλει-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ και πλέον καλείται να ανατρέψει την κατάσταση στον επαναληπτικό των δύο ομάδων στο «ΓΣΠ» για να προκριθεί στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Η ομάδα του Ντομίνγκος δυσκολεύτηκε να προσαρμοστεί στον τεχνητό χλοοτάπητα και βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 14’ από καρφωτή κεφαλιά του Τζολτσίγεβ. Βέβαια τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά εάν ένα λεπτό νωρίτερα ο διαιτητής καταλόγιζε πέναλτι σε ανατροπή του Ντε Βινσέντι στην περιοχή.

Η Αστάνα ήταν καλύτερη στο πρώτο μέρος και στο 28’ θα μπορούσε να πετύχει δεύτερο γκολ με κοντινό σουτ του Τζολτσίγεβ, όμως ο Βάτερμαν απόκρουσε σωτήρια. Ο ΑΠΟΕΛ μπήκε δυνατά στο δεύτερο μέρος και απείλησε αρχικά με σουτ των Ντε Βινσέντι (50’), Εφρέμ (52’). Στο 55’ ο Αστίς «άγγιξε» το γκολ με εν κινήσει πλασέ, ενώ στο 62’ το σουτ του Λεάλ πέρασε δίπλα από το δοκάρι των γηπεδούχων.

Οι Καζάκοι ανέβασαν την απόδοση τους στα τελευταία λεπτά και είχαν κάποιες καλές για δεύτερο γκολ, όμως το 1-0 έμεινε μέχρι το φινάλε και ο ΑΠΟΕΛ θα παλέψει για την ανατροπή στη ρεβάνς του «ΓΣΠ» ώστε να πάρει το εισιτήριο για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.