Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπουντεσλίγκα: Η Ντόρτμουντ είναι εδώ!

Μπουντεσλίγκα: Η Ντόρτμουντ είναι εδώ!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/8/2015 21:25
Επίδειξη δύναμης έκανε η Ντόρτμουντ απέναντι στην Γκλάντμπαχ! Οι Βεστφαλοί πήραν εμφατική νίκη με 4-0 στο Βεστφάλεν, δείχνοντας περίτρανα πως έχουν αφήσει πίσω τους την απογοητευτική περσινή σεζόν στην Μπουντεσλίγκα.

Η Ντόρτμουντ μετέτρεψε σε… περίπατο το ματς με την Γκλάντμπαχ και πήρε εμφατική νίκη με 4-0 στο Βεστφάλεν, στην πρεμιέρα των δύο ομάδων στην Μπουντεσλίγκα.

Έχοντας ήδη δώσει τρία επίσημα παιχνίδια, η Ντόρτμουντ είχε πολύ καλό ρυθμό, πίεσε ασφυχτικά την αντίπαλο της και πήγε στα αποδυτήρια με προβάδισμα τριών τερμάτων χάρη στα γκολ των Ρόις (15’), Ομπαμεγιάνγκ (21’) και Μχιταριάν (33’).

Οι Βεστφαλοί είχαν τον πλήρη έλεγχο του αγώνα, πέτυχαν τέταρτο γκολ στο 50’ με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Μχιταριάν, ενώ είχαν ευκαιρίες για να ανεβάσουν ακόμα περισσότερο τον δείκτη του σκορ! Ενδεικτικό ότι η Ντόρτμουντ τελείωσε το παιχνίδι με 17 σουτ έναντι μόλις 5 της Γκλάντμπαχ, δημιούργησε 11 ευκαιρίες έναντι 3 των φιλοξενούμενων, ενώ είχε 89% ποσοστό ευστοχίας στις πάσες.

Σε όλο το παιχνίδι αγωνίστηκε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, ο οποίος είχε ευκαιρία για να χριστεί σκόρερ στο φινάλε του πρώτου μέρους.

Με το... δεξί Λεβερκούζεν και Σάλκε


Με το… δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της η Λεβερκούζεν, καθώς η ομάδα του Κυριάκου Παπαδόπουλου (βασικός) κέρδισε με 2-1 την Χόφενχάιμ στην «Μπάι Αρίνα» χάρη στα γκολ των Κίσλινγκ (45’) και Μπραντ (71’).

Πιο εντυπωσιακή η νίκη της Σάλκε, η οποία κέρδισε με 3-0 την Βέρντερ στη Βρέμη, έχοντας σκόρερ τους Γκεμπρε Σελασιέ (34’ αυτ.), Τσούπο Μοτίνγκ (68’) και Χούντελαρ (85’). Από την άλλη, η νεοφώτιστη Ίνγκολσταντ έφυγε με τη νίκη (1-0) από την έδρα της Μάιντς, ενώ «διπλό» πήρε και η Χέρτα, η οποία κέρδισε με 1-0 την Άουγκσμπουργκ.

Τέλος, Ντάρμσταντ και Ανόβερο ήρθαν ισόπαλοι 2-2, με τον Χέλερ να πετυχαίνει και τα δύο γκολ για τους νεοφώτιστους.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.