Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Νοκ-άουτ με Ατρόμητο ο Φαν Πέρσι

Νοκ-άουτ με Ατρόμητο ο Φαν Πέρσι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/8/2015 00:44
Θετικά νέα για τον Ατρόμητο καθώς ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι υπέστη θλάση στον οπίσθιο μηριαίο και δεν θα αγωνιστεί στα δύο παιχνίδια των πλει-οφ του Γιουρόπα Λιγκ απέναντι στους Περιστεριώτες.

Ένας … πονοκέφαλος λιγότερο για τον προπονητή του Ατρόμητου, Μιχάλη Γρηγορίου. Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Fanatik», ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι υπέστη θλάση στον οπίσθιο μηριαίο και θα μείνει εκτός προπονήσεων για τέσσερις εβδομάδες.

Εφόσον το δημοσίευμα επιβεβαιωθεί, ο Ολλανδός σούπερ σταρ δεν θα καταφέρει να ενισχύσει τη Φενέρμπαχτσε στα δύο παιχνίδια με τον Ατρόμητο για τα πλει-οφ του Γιουρόπα Λιγκ.

Τερανέο: «Θα περάσουμε σίγουρα τον Ατρόμητο»


Χαμόγελα προκάλεσε η κλήρωση των πλει-οφ του Γιουρόπα Λιγκ στους ανθρώπους της τουρκικής ομάδας. Συγκεκριμένα, ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας, Τζουλιάνο Τερανέο αναφέρθηκε στο γεγονός ότι ο Βίτορ Περέιρα γνωρίζει τον Ατρόμητο από τη θητεία του στον Ολυμπιακό και έκανε λόγο για σίγουρη πρόκριση:

«Οι αντίπαλοι μας δεν έχουν αρκετή εμπειρία στην Ευρώπη. Ο προπονητής μας έχει δουλέψει στην Ελλάδα και γνωρίζει πολύ καλά την αντίπαλη ομάδα. Θα περάσουμε σίγουρα στην επόμενη φάση» τόνισε.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.