Τέλος από την Εθνική Μαρκαριάν και Καραγκούνης, ανέλαβε ο Τσάνας

Τέλος από την Εθνική Μαρκαριάν και Καραγκούνης, ανέλαβε ο ΤσάναςΜέσω ανακοίνωσης, η ΕΠΟ επισημοποίησε το «διαζύγιο» με τους Σέρχιο Μαρκαριάν και Γιώργο Καραγκούνη, ενώ γνωστοποίησε την πρόσληψη του Κώστα Τσάνα, ο οποίος αναλαμβάνει προσωρινά χρέη προπονητή.

Παρελθόν και τυπικά από την Εθνική ομάδα αποτελούν οι Σέρχιο Μαρκαριάν και Γιώργος Καραγκούνης.
Η ελληνική ομοσπονδία ανακοίνωσε τη λύση κοινή συναινέση της συνεργασίας με τον Ουρουγουανό τεχνικό, ενώ παρελθόν αποτελούν και οι Μαρσενάρο, Κωστένογλου.

Η ΕΠΟ βρίσκεται σε διαδικασία αναζήτησης νέου προπονητή, που θα αναλάβει καθήκοντα μέχρι την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018, ενώ χρέη υπηρεσιακού προπονητή θα αναλάβει ο Κώστας Τσάνας, ο οποίος καθίσει στον πάγκο της «γαλανόλευκης» τουλάχιστον για τα παιχνίδια με Φινλανδία και Ρουμανία.

Παράλληλα, ολοκληρώθηκε και η θητεία του Γιώργου Καραγκούνη ως διευθυντής ποδοσφαίρου στην Εθνική, αφού οι σχέσεις των δύο πλευρών ήταν κάκιστές.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

Κατά τη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, ελήφθησαν, μεταξύ άλλων, οι εξής αποφάσεις.

Να λυθεί η συνεργασία με τον κ. Μαρκαριάν και τον κ. Μαρσενάρο κοινή συναινέσει και χωρίς καμία περεταίρω οικονομική επιβάρυνση για την Ομοσπονδία.

Να καταγγελθεί η σύμβαση του κ. Καραγκούνη για σπουδαίο λόγο.

Να τερματιστεί η συνεργασία με τον βοηθό προπονητή κ. Κωστένογλου, βάσει σχετικής πρόβλεψης της σύμβασής του.

Να ανανεωθεί η σύμβαση του κ. Τσάνα και να του ανατεθεί η ευθύνη της Εθνικής Ανδρών. Παράλληλα, η Ομοσπονδία βρίσκεται σε διαδικασία αναζήτησης νέου προπονητή, που θα αναλάβει καθήκοντα μέχρι την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018.

Να διερευνηθεί η δυνατότητα επιστροφής μέρους της αποζημίωσης του κ. Ρανιέρι, ο οποίος εργάζεται πλέον σε σύλλογο.
Σχολιασμός 30 ημερών


Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.
Σχόλιο:
 

  • Μη διαφημίζετε άλλα site
  • Μη βρίζετε υπερβολικά
  • Μη γράφετε ασταμάτητα το ίδιο μήνυμα
  • Online Στοίχημα

    Δες την παρακάτω δοκιμασμένη και νόμιμη Ελληνική στοιχηματική εταιρία: