Έπεσε η Κέρκυρα, στη θέση της ο Λεβαδειακός!

Έπεσε η Κέρκυρα, στη θέση της ο Λεβαδειακός!Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ πήρε την απόφαση να αποβάλει την Κέρκυρα από το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ λόγω της εικονικής μεταβίβασης των μετοχών της ΠΑΕ. Στη θέση της ο Λεβαδειακός.

Ολική ανατροπή στην υπόθεση της Κέρκυρας. Μπορεί η Πρωτοβάθμια Επιτροπή της Σούπερ Λιγκ να απάλλαξε τους «Φαίακες» από τις κατηγορίες για εικονική μετάβαση των μετοχών της ΠΑΕ, ωστόσο η Επιτροπή Εφέσων της ΕΠΟ αποφάσισε να αποβάλει την ομάδα από το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ.

Η απόφαση είναι τελεσίδικη και τη θέση της Κέρκυρας θα πάρει ο Λεβαδειακός ο οποίος δικαιώνεται για την έφεση που είχε καταθέσει.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ συνεκδικάζοντας τις εφέσεις της ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ, του Υπεύθυνου Ασκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων κ. ΠΑΝ.ΚΑΡΡΑ και της ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ κατά της υπ΄αριθμ. 244/28-7-2015 απόφασης της ΠΕ/S.L. και της ΠΑΕ ΑΟ ΚΑΣΣΙΟΠΗ, με την υπ΄αριθμ. 67/7-8-2015 απόφασή της δέχεται τυπικά και κατ΄ ουσίαν αυτές.

Εξαφανίζει την προσβαλλόμενη δι΄ αυτών 244/2015 απόφαση της ΠΕ/SUPER LEAGUE. Διακρατεί και δικάζει στην ουσία την υπόθεση. Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΑΟ ΚΑΣΣΙΟΠΗ την πειθαρχική ποινή της αποβολής από το Πρωτάθλημα της SUPER LEAGUE της αγωνιστικής περιόδου 2014-2015. Διατάσσει την απόδοση των παραβόλων στη ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ και στην ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ.Ομάδα που αφορά: ΚΕΡΚΥΡΑ

Σχολιασμός 30 ημερών


Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.
Σχόλιο:
 

  • Μη διαφημίζετε άλλα site
  • Μη βρίζετε υπερβολικά
  • Μη γράφετε ασταμάτητα το ίδιο μήνυμα
  • Online Στοίχημα

    Δες την παρακάτω δοκιμασμένη και νόμιμη Ελληνική στοιχηματική εταιρία: