Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ο Μέσι επιτέθηκε στον Εμπιβά (video)

Ο Μέσι επιτέθηκε στον Εμπιβά (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
6/8/2015 01:03
Ο Λιονέλ Μέσι έριξε κουτουλιά στον Μαπού Γιανγκά-Εμπιβά και στη συνέχεια τον έπιασε από το λαιμό κατά την αναμέτρηση της Μπαρτελόνα με τη Ρόμα.

Αγριεμένος επέστρεψε από τις διακοπές του ο Λιονέλ Μέσι! Ο Αργεντινός αγωνίστηκε για πρώτη φορά στα φιλικά της Μπαρτσελόνα, παίρνοντας φανέλα βασικού στο ματς με τη Ρόμα, και προχώρησε σε μια ενέργεια που δεν μας έχει συνηθίσει…

Μετά από επίθεση των Καταλανών που σταμάτησε με υπόδειξη οφσάιντ του διαιτητή, ο Αργεντινός επιχείρησε να ρίξει κουτουλιά στον Μαπού Γιανγκά-Εμπιβά και στη συνέχεια τον έπιασε από το λαιμό.

Κάτι φάνηκε να ειπώθηκε ανάμεσα στους δύο ποδοσφαιριστές, οι οποίοι τιμωρήθηκαν με κίτρινη κάρτα.





Στο αγωνιστικό κομμάτι, η Μπαρτσελόνα πήρε τη νίκη με 3-0 στο «Καμπ Νου» για το ετήσιο φιλικό στη μνήμη του ιδρυτή του συλλόγου, Ζοάν Γκαμπέρ. Νεϊμάρ και Μέσι επέστρεψαν ορεξάτοι και πέτυχαν τα δύο πρώτα γκολ των «μπλαουγκράνα» στο 25’ και στο 40’, ενώ το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Ράκιτιτς στο 65’.

Για τη Ρόμα, ο Βασίλης Τοροσίδης ξεκίνησε βασικός κι αντικαταστάθηκε στο 65’ από τον Άσλεϊ Κόουλ, ενώ ο Κώστας Μανωλάς έπαιξε σε όλο το δεύτερο μέρος.

Τα γκολ:




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.