Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Αποκλείστηκε με τριάρα η Φενέρ, πρόκριση για ΤΣΣΚΑ, Σέλτικ (video)

Τσάμπιονς Λιγκ: Αποκλείστηκε με τριάρα η Φενέρ, πρόκριση για ΤΣΣΚΑ, Σέλτικ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
6/8/2015 00:34
Η Φενέρμπαχτσε του Περέιρα και των πολλών αστέρων ηττήθηκε με 3-0 από την Σαχτάρ στην Ουκρανία και δεν κατάφερε να προκριθεί στα πλει-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Πρόκριση για Σέλτικ, ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Βασιλεία.

Την πρόκριση στα πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ εξασφάλισε η Σαχτάρ. Η ομάδα του Ντόνετσκ κέρδισε με 3-0 την Φενέρμπαχτσε του Βίτορ Περέιρα και σε συνδυασμό με το 0-0 του πρώτου αγώνα, «σφράγισε» το εισιτήριο για τον επόμενο προκριματικό γύρο.

Οι Ουκρανοί πήραν σκορ πρόκρισης στο 25’ με γκολ του Γκλάντκι και «σφράγισαν» το εισιτήριο για τα πλει-οφ μέσα σε τρία λεπτά στο δεύτερο μέρος χάρη στα τέρματα των Σρνα (65’ πεν.) και Τεϊσέιρα (68’).

Παρά τις εντυπωσιακές μεταγραφές και τις μεγάλες προσδοκίες, η Φενέρμπαχτσε εμφανίστηκε κατώτερη των περιστάσεων και θα διεκδικήσει την πρόκριση για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Τρομερή ανατροπή για ΤΣΣΚΑ, πέρασε η Σέλτικ


Τσάμπιονς Λιγκ: Αποκλείστηκε με τριάρα η Φενέρ, πρόκριση για ΤΣΣΚΑ, Σέλτικ (video)
Η Σπάρτα Πράγας πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων από το 16’ κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ωστόσο οι Ρώσοι έκαναν την ανατροπή (3-2) στην Τσεχία και «σφράγισαν» την πρόκριση με συνολικό σκορ 5-4.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 2-0 χάρη στα γκολ των Κρέιτσι (6’) και Φατάι (16’), όμως οι Ρώσοι έφεραν το παιχνίδι στα ίσα χάρη σε δύο γκολ του Μούσα (34’, 51’). Με το σκορ στο 2-2, το παιχνίδι θα οδηγούνταν στην παράταση, αλλά ο Τζαγκόεβ στο 76ο λεπτό έδωσε στην ΤΣΣΚΑ την πρόκριση.

Από την άλλη, το εισιτήριο για τα πλει-οφ εξασφάλισε και η Σέλτικ. Οι Σκωτσέζοι είχαν νικήσει με 1-0 στο γήπεδο τους την Καραμπάγκ και κράτησαν το 0-0 στο Αζερμπαϊτζάν, «σφραγίζοντας» την πρόκριση.

Σπουδαία πρόκριση για Μάλμε, άνετα η Βασιλεία


Τσάμπιονς Λιγκ: Αποκλείστηκε με τριάρα η Φενέρ, πρόκριση για ΤΣΣΚΑ, Σέλτικ (video)
Σπουδαία πρόκριση για την Μάλμε, η οποία κέρδισε με 3-0 την Σάλτσμπουργκ στη Σουηδία, ανατρέποντας το 2-0 του πρώτου αγώνα. Οι Σουηδοί ισοφάρισαν το σκορ της Αυστρίας από το 14’ χάρη στα γκολ των Τζούριτς (7’) και Ρόζενμπεργκ (14’) και πήραν σκορ πρόκρισης στο 42’ με τον Ρόντιτς.

Ο Αντού αποβλήθηκε στο 64’ αφήνοντας την Μάλμε με δέκα παίκτες, όμως η Σάλτσμπουργκ δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό πλεονέκτημα και αποκλείστηκε για δεύτερη σερί χρονιά από την σουηδική ομάδα.

Τη συμμετοχή της στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ θα διεκδικήσει και φέτος η Βασιλεία. Η ελβετική ομάδα κέρδισε με 1-0 την Λεχ Πόζναν με γκολ του Μπιάρνασον (90’) και εξασφάλισε την πρόκριση μετά και το 3-1 του πρώτου αγώνα.

Πρόκριση στην Τσεχία για Μακάμπι, απέκλεισε τη Στεάουα η Παρτιζάν


Με δύο γκολ του Ζάχαβι, η Μακάμπι Τελ Αβίβ κέρδισε με 2-0 την Βικτόρια Πλζεν στην Τσεχία και πήρε την πρόκριση για τα πλει-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Το εισιτήριο «σφράγισε» και η ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ, η οποία νίκησε με 1-0 την Φέχερβαρ χάρη στο γκολ του Γιαμπλόνσκι.

Η Παρτιζάν κέρδισε με 4-2 την Στεάουα Βουκουρεστίου και θα διεκδικήσει την πρόκριση στους ομίλους, όπως και η Σκεντερμπέου, η οποία επικράτησε με 2-0 της Μιλσάμι στην Αλβανία.

Τέλος, η Αστανά κέρδισε με 4-3 την Ελσίνκι στο Καζακστάν και εξασφάλισε την πρόκριση χάρη σε γκολ του Ποστνικόβ στο 90+3΄












Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.