Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Υπέγραψε στον ΠΑΟΚ ο Ροντρίγκεζ (video)

Υπέγραψε στον ΠΑΟΚ ο Ροντρίγκεζ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
4/8/2015 17:13
Παίκτης του ΠΑΟΚ είναι και επίσημα ο Γκάρι Ροντρίγκεζ. Ο 24χρονος εξτρέμ έμεινε ελεύθερος από την Έλτσε και υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον «δικέφαλο του Βορρά».

Ολοκληρώθηκε και τυπικά η μεταγραφή του Γκάρι Ροντρίγκεζ στον ΠΑΟΚ. Ο διεθνής εξτρέμ από το Πράσινο Ακρωτήρι πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και έβαλε την υπογραφή του σε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους Θεσσαλονικείς.

Ο 24χρονος ξεκίνησε την καριέρα του στην Μποσούιζεν και ανέβασε τις ποδοσφαιρικές του μετοχές στη Λέφσκι Σόφιας, με την οποία σημείωσε 21 γκολ και 14 ασίστ σε 47 παιχνίδια. Τον Ιανουάριο του 2014 υπέγραψε στην Έλτσε και τη φετινή σεζόν είχε 2 γκολ και 1 ασίστ σε 31 παιχνίδια στην Πριμέρα Ντιβιζιόν.

Η ανακοίνωση:


"Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Γκάρι Ροντρίγκεζ, ο οποίος υπέγραψε σήμερα τριετές συμβόλαιο.

Ο μεσοεπιθετικός από το Πράσινο Ακρωτήρι (9 συμ. – 2 γκολ) έχει αγωνιστεί σε Μποσούιζεν, Ντε Χάαγκ, Ντόρντρεχτ, ενώ η καριέρα του πήρε την ανιούσα για τα καλά μετά από ένα χρόνο στη Λέφσκι Σόφιας και κυρίως μετά την περυσινή σεζόν στην Έλτσε.

Έχει γεννηθεί (στις 27/11/1990) και μεγαλώσει στην Ολλανδία και αγωνίζεται στα άκρα και στην επίθεση".

«Να γίνω πρωταθλητής με τον ΠΑΟΚ»


Υπέγραψε στον ΠΑΟΚ ο Ροντρίγκεζ (video)
Λίγη ώρα μετά τις υπογραφές, ο Ροντρίγκεζ μίλησε στο κανάλι του ΠΑΟΚ, θέτοντας ως στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος:

«Νιώθω υπέροχα που βρίσκομαι σε αυτόν τον μεγάλο ελληνικό σύλλογο. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι μου έδωσαν την ευκαιρία να παίξω εδώ. Ανυπομονώ να παίξω για τον ΠΑΟΚ»

Τι ξέρεις για τη νέα σου ομάδα;

«Είδα στο ίντερνετ ότι ο νέος αθλητικός διευθυντής είναι ο Άρνεσεν και προπονητής ο Ιγκόρ Τούντορ. Γνώριζα ότι η ομάδα παίζει στο Europa League και είναι μία από τις καλύτερες στην Ελλάδα. Είδα επίσης, στο διαδίκτυο το ρεπορτάζ για τους οπαδούς της ομάδας. Είναι γνωστό σε όλο τον κόσμο ότι είναι υπέροχοι. Για εμένα είναι ένας σύλλογος ο οποίος θα παλέψει για το πρωτάθλημα και είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ».

Ποιες είναι οι φιλοδοξίες σου και τι στοιχεία θα φέρεις στον ΠΑΟΚ

«Η φιλοδοξία μου είναι να είμαι ένας καλός παίκτης για τον ΠΑΟΚ. Για όλο τον σύλλογο και όσους βρίσκονται εδώ και είναι μέλη μιας καλής ομάδας. Επίσης, θέλω να γίνω πρωταθλητής, να κατακτήσω το πρωτάθλημα. Νομίζω ότι αυτό είναι και η φιλοδοξία του κάθε παίκτη που αγωνίζεται στον ΠΑΟΚ. Θέλω να γίνω πρωταθλητής και ένας σπουδαίος παίκτης της ομάδας».

Πότε θα είσαι έτοιμος να παίξεις για την ομάδα;

«Για τώρα θέλω να ξεκινήσω μέσα στις επόμενες εβδομάδες να δουλέψω και ελπίζω να είμαι καλά και δυνατός για να αρχίσω να κάνω πράγματα»




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.