Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κομιούνιτι Σιλντ: Το σήκωσε η Άρσεναλ, «έσπασε» την κατάρα ο Βενγκέρ (video)

Κομιούνιτι Σιλντ: Το σήκωσε η Άρσεναλ, «έσπασε» την κατάρα ο Βενγκέρ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/8/2015 23:45
Με όμορφό γκολ του Τσάμπερλειν, η Άρσεναλ κέρδισε με 1-0 την Τσέλσι και κατέκτησε το Κομιούνιτι Σίλντ (Σούπερ Καπ Αγγλιας) για 14η φορά στην ιστορία της. Έσπασε την κατάρα του... Μουρίνιο ο Αρσέν Βενγκέρ, ντεμπούτο κόντρα στην πρώην ο Τσεχ.

Η πρώτη νίκη του Αρσέν Βενγκέρ κόντρα στον Ζοζέ Μουρίνιο συνδυάστηκε με τίτλο για την Άρσεναλ! Οι «κανονιέρηδες» επικράτησαν με 1-0 της Τσέλσι στον τελικό του «Γουέμπλει» και κατέκτησαν το Κομιούνιτι Σίλντ για 14η φορά στην ιστορία τους και 2η διαδοχική.

Η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ ήταν καλύτερη και πήρε δίκαια τη νίκη χάρη σε όμορφο γκολ του Οχλέιντ-Τσάμπερλέιν στο 24ο λεπτό της αναμέτρησης.

Εκτός πνεύματος αγώνα η Τσέλσι, η οποία προσπάθησε να αντιδράσει, αλλά δεν είχε ουσία, με τα μεγάλα της «όπλα» (Αζάρ, Φάμπρεγκας) να ήταν μακριά από τον καλό τους εαυτό. Αυτή ήταν η 7η ήττα της Τσέλσι σε αγώνα Κουμιούνιτι Σίλντ, με τους μπλε να μετρούν τέσσερα τρόπαια.

Το 1-0 έμεινε μέχρι το φινάλε, με τον Αρσέν Βενγκέρ να πανηγυρίζει την πρώτη του νίκη κόντρα στον Ζοζέ Μουρίνιο μετά από 13 αγώνες (7 ήττες, 6 ισοπαλίες). Ντεμπούτο κόντρα στην πρώην έκανε ο Πετρ Τσεχ, ο οποίος κράτησε ανέπαφη την εστία του και πανηγύρισε το τρόπαιο με τους νέους του συμπαίκτες.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.