Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γιουρόπα Λιγκ: «Αγκαλιά» με την πρόκριση ο Ατρόμητος

Γιουρόπα Λιγκ: «Αγκαλιά» με την πρόκριση ο Ατρόμητος

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
30/7/2015 22:04
Με κορυφαίο τον Μαρσελίνιο (γκολ, ασίστ και κερδισμένο πέναλτι), ο Ατρόμητος κέρδισε με 3-1 την ΑΪΚ στη Σουηδία και πήρε ξεκάθαρο προβάδισμα πρόκρισης ενόψει της ρεβάνς στο Περιστέρι.

Με το ένα πόδι στα πλει-οφ του Γιουρόπα Λιγκ βρίσκεται ο Ατρόμητος. Οι Περιστεριώτες πραγματοποίησαν σπουδαία εμφάνιση και έφυγαν με τη νίκη (3-1) από την έδρα της ΑΪΚ, αποκτώντας σαφέστατο προβάδισμα πρόκρισης.

Κορυφαίος του αγώνα ήταν ο Μαρσελίνιο, ο οποίος έφτιαξε το γκολ του Ναπολεόνι (3’), πέτυχε ο ίδιος το δεύτερο τέρμα με ωραίο σουτ (15') και κέρδισε πέναλτι, απ’ το οποίο ο Ούμπιντες σημείωσε το 3ο γκολ της ομάδας του στο 80’.

Μείωσαν στο 70’ με πέναλτι του Γκοϊτόμ οι γηπεδούχοι, που έμειναν με παίκτη λιγότερο από το 79’ λόγω αποβολής του Σούνμπεργκ.

Το ματς:


Πριν το παιχνίδι, ο Μιχάλης Γρηγορίου έθεσε ως στόχο την επίτευξη ενός γκολ και ο Ατρόμητος κατάφερε να ανοίξει το σκορ με τη συμπλήρωση τριών λεπτών παιχνιδιού! Ο Μαρσελίνιο έκανε καταπληκτική κούρσα από τα αριστερά και την κατάλληλη στιγμή γύρισε στον Ναπολεόνι, ο οποίος «έγραψε» το 1-0 με κεφαλιά-ψαράκι.

Η ΑΪΚ δεν κατάφερε να απειλήσει την εστία του Γκορμπούνοφ και στο 15’ οι Περιστεριώτες «χτύπησαν» ξανά στην κόντρα, πετυχαίνοντας δεύτερο τέρμα με τον Μαρσελίνιο. Ο Βραζιλιάνος ξέφυγε από τον αντίπαλο του και με εξαιρετικό σουτ σημείωσε το δεύτερο γκολ της ομάδας του.

Ο Ατρόμητος ήταν απόλυτα διαβασμένος και μέχρι το ημίχρονο απειλήθηκε μόλις δύο φορές από τους γηπεδούχους. Στο 27΄ο Γκορμπούνοφ πραγματοποίησε ωραία επέμβαση σε κεφαλιά του Περέιρα, ενώ στο 35’ το σουτ του Οφόρι πέρασε πάνω από την εστία της ελληνικής ομάδας.

Οι Σουηδοί μπήκαν πολύ δυνατά στην επανάληψη και στο 48’ κέρδισαν αμφισβητούμενο πέναλτι, όμως ο Γκορμπούνοφ απόκρουσε την εκτέλεση του Πεϊβι. Πέντε λεπτά μετά ο Ατρόμητος «άγγιξε» το 3ο γκολ με σουτ του Γοδόι έξω από την περιοχή, όμως ο Κάλγκρεν έδιωξε εντυπωσιακά.

Στο 62’ ο Κιβρακίδης είχε καλή στιγμή με σουτ (απόκρουσε ο Κάλγκρεν), ωστόσο εφτά λεπτά μετά έκανε χέρι στην περιοχή, δίνοντας την ευκαιρία στην ΑΪΚ να μειώσει με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Γκοϊτόμ. Στο 72’ οι γηπεδούχοι άγγιξαν την ισοφάριση, όμως ο Γκορμπούνοφ απόκρουσε με το ένα χέρι τη κεφαλιά του Γιόχανσον από το ύψος του πέναλτι.

Ο Ατρόμητος γλίτωσε την ισοφάριση και στο 78’ ο Μαρσελίνιο κέρδισε πέναλτι αλλά και την αποβολή του Σούνμπεργκ, που είδε απευθείας κόκκινη κάρτα. Ο Ούμπιντες εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι και διαμόρφωσε το τελικό 3-1, σκορ που δίνει ξεκάθαρο προβάδισμα στους Περιστεριώτες


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.