Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στο εδώλιο 85 για το «Koriopolis»

Στο εδώλιο 85 για το «Koriopolis»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
30/7/2015 19:01
Συνολικά 85 θα είναι τα άτομα τα οποία θα βρεθούν στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων ως κατηγορούμενοι για το σκάνδαλο «Koriopolis». Απαλλάσσεται οριστικά ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης.

Στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων θα καθίσουν συνολικά 85 άτομα, οι οποίοι κατηγορούνται για την υπόθεση των «στημένων αγώνων» του 2011.

Τα παραπάνω άτομα κατηγορούνται για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, δωροληψία – δωροδοκία παράνομο στοιχηματισμό και άλλες βαριές κατηγορίες.

Ανάμεσα στους κατηγορούμενους είναι ο νυν δήμαρχος Βόλου, Α. Μπέος, ο επιχειρηματίας Γ. Τσακογιάννης, ο πρόεδρος της Σούπερ Λιγκ, Γ. Μποροβήλος, και ο αντιπρόεδρος της διοργανώτριας αρχής Δ. Τζελέπης.

Στη λίστα βρίσκονται επίσης ποδοσφαιριστές (Αβραάμ Παπαδόπουλος, Κώστας Μενδρινός), προπονητές, μπούκερ και άλλοι παράγοντες.

Αντίθετα, στα ονόματα αυτά δεν υπάρχει αυτό του προέδρου του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος απαλλάσσεται από κάθε κατηγορία.

Να σημειωθεί ότι το Συμβούλιο Εφετών ξεχωρίζει την υπόθεση των στημένων αγώνων από τις άλλες κατηγορίες (ξέπλυμα βρώμικου χρήματος) για τον Αχιλλέα Μπέο αλλά και για άλλους παράγοντες στους οποίους απαγγέλθηκαν και άλλες κατηγορίες.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.