Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στον Ολυμπιακό ο Φινμπόγκασον

Στον Ολυμπιακό ο Φινμπόγκασον

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
24/7/2015 21:05
Παίκτης του Ολυμπιακού θα πρέπει να θεωρείται ο Άλφρεντ Φινμπόγκασον. Οι «ερυθρόλευκοι» ήρθαν σε συμφωνία με την Σοσιεδάδ και ο Ισλανδός φορ αναμένεται το Σάββατο (25/7) στην Αθήνα για ιατρικές εξετάσεις και υπογραφές.

Ο Άλφρεντ Φινμπόγκασον είναι ο εκλεκτός του Μάρκο Σίλβα για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης του Ολυμπιακού. Οι Πειραιώτες συμφώνησαν με τη Σοσιεδάδ για τον μονοετή δανεισμό του Ισλανδού επιθετικού συν οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι και ο ποδοσφαιριστής αναμένεται το Σάββατο (25/7) στην Αθήνα για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Υπενθυμίζεται ότι ο 26χρονος επιθετικός απασχόλησε τον Ολυμπιακό και το περασμένο καλοκαίρι, ενώ πριν λίγο καιρό βρέθηκε στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ, όμως η συμφωνία δεν προχώρησε.

Ο διεθνής άσος πραγματοποίησε δύο εξαιρετικές χρονιές με τη φανέλα της ολλανδικής Χέρενφεϊν, σημειώνοντας 59 γκολ και 18 ασίστ σε 79 συμμετοχές με τον σύλλογο. Το περασμένο καλοκαίρι η Σοσιεδάδ κατέβαλε το ποσό των 9 εκατ. ευρώ για να τον φέρει στην Ισπανία, όμως ο Ισλανδός δεν κατάφερε να προσαρμοστεί στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, μετρώντας μόλις 4 γκολ σε 31 παιχνίδια.

Η Σοσιεδάδ ήταν αυτή που ανακοίνωσε πρώτη τη συμφωνία, αναφέροντας: «Η Σοσιεδάδ έφτασε σε καταρχήν συμφωνία με τον Ολυμπιακό για τον δανεισμό του Αλφρεντ Φινμπόγκασον μέχρι το τέλος της σεζόν. Η συμφωνία θα ολοκληρωθεί μετά το τέλος των ιατρικών εξετάσεων στην Αθήνα. Ο Ολυμπιακός διατηρεί οψιόν αγοράς για την απόκτηση του παίκτη»


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.