Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Φιλική τεσσάρα της Ρεάλ κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι (video)

Φιλική τεσσάρα της Ρεάλ κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
24/7/2015 17:12
Ο Μανουέλ Πελεγκρίνι χρησιμοποίησε ως αμυντικό δίδυμο τους πιτσιρικάδες Χάμφρεϊς και Ντινάιερ και η Ρεάλ διέλυσε με 4-1 την Μάντσεστερ Σίτι, σε φιλική αναμέτρηση στην Αυστραλία.

Η Ρεάλ συνέτριψε με 4-1 την Μάντσεστερ Σίτι σε φιλικό παιχνίδι στη Μελβούρνη για το International Champions Cup το οποίο παρακολούθησαν σχεδόν 100.000 θεατές.

Ο Μανουέλ Πελεγκρίνι έριξε στα… βαθιά τους νεαρούς αμυντικούς Χάμφρεϊς (16 ετών) και Ντινάιερ (20 ετών) προκειμένου να πάρουν εμπειρίες και η Ρεάλ δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα, πετυχαίνοντας τρία γκολ στο πρώτο μέρος.

Η «βασίλισσα» άνοιξε το σκορ στο 21’ με όμορφο γυριστό σουτ του Μπενζεμά και τέσσερα λεπτά μετά ο Ρονάλντο διπλασίασε το προβάδισμα της ομάδας του, νικώντας τον Χαρτ με πλασέ.

Ο Πέπε «έγραψε» το 3-0 στο 44’ με δυνατή κεφαλιά, ενώ η Σίτι κατάφερε να μειώσει στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους χάρη σε πέναλτι του Τουρέ, το οποίο δεν θα έπρεπε να καταλογιστεί, καθώς ο Ράμος ακούμπησε τη μπάλα με το χέρι έξω από την περιοχή, ενώ είχε προηγηθεί και χέρι του Στέρλινγκ.

Το τελικό 4-1 διαμόρφωσε ο Τσερίσεφ στο 65’, ενώ να σημειωθεί πως ο Ντελφ τραυματίστηκε στο πρώτο μέρος και αποχώρησε με πρόβλημα στον οπίσθιο μηριαίο, στο ντεμπούτο του με την αγγλική ομάδα.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.